GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 24. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Sve se odvija sporo i mukotrpno, ali uspeh neće izostati. Evidentni su gubici i neadekvatno rukovanje novcem, što potencira stanje nezadovoljstva. Moguće su drastične promene. Ukoliko ne uključite razum, posledice će biti dalekosežne. Stresovi i svađe mogu poremetiti neke planove. Nervoza i stresovi uticaće na pogoršanje zdravstvene situacije. Koliko ćete moći ovim tempom da izdržite? Problemi sa organima za varenje. Jedina pokretačka snaga u narednom periodu jeste saznanje da ste voljeni. Planirate da s partnerom otputujete na nekoliko dana. Ispravno. Morate se strpiti i shvatiti da je loš period prolaznog karaktera. Izlaz iz problema tražite u rekreaciji i sportu. Zbog nečega ćete morati da se lišite sopstvenog komoditeta. Pokoravate se trenutnoj situaciji, sve zarad budućeg uspeha. Bićete u situaciji da donosite važnu odluku.

 

RAK LAV DEVICA
Iako je prisutan strah od promene, on je bezrazložan, pošto ste na pragu uspeha. Zdravlje nije najbolje. Mogući su boravci u bolnicama i ustanovama neadekvatnog tipa; ako ne zbog vas, ono zbog nekog iz bliže okoline. Na emotivnom planu možete očekivati drastičnu i iznenadnu promenu. Shvatićete da partner nije onakav kakvog ste ga zamišljali. Treba puno strpljenja kako biste isplivali iz trenutne situacije. Pošto ste osoba koja strpljenja ima na pretek, sve će biti u redu. Pod snažnim ste uticajem osećanja, što baš i nije dobro. Komunikacija je slaba. Morate povesti računa o izgovorenim rečima. Ponekad je bolje ćutati. Zbog preosetljivosti, možete zapasti u loše odnose s kolegama. Planirate nove poteze, ali na samu realizaciju morate sačekati. Zdravlje je na udaru, ono je sklop trenutnih osećanja, pa je stoga na udaru. Pošto prikrivate nezadovoljstvo, osetićete posledice stresa. Ušli ste u nov, povoljniji period, bar kad je reč o emocijama.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Odluka koju ćete doneti iz korena menja životni tok. Svesni ste grešaka prema partneru. Iako ste svesni svoje prirode, teško vam je da se menjate. To ćete, međutim, morati, ukoliko ne želite da stradate. A ipak ne želite. Patnje kroz koje prolazite pomažu vam da duhovno napredujete. Opterećuju vas prijatelji koji stalno očekuju neku pomoć od vas. Napokon je nastupilo zatišje. Ono vam pomaže da prikupite energiju za nove životne pobede. Mirno analizirate situaciju i uočavate greške. Zdravstvena situacija se popravlja sama od sebe. Ipak, razmislite kako da definitivno izađete na kraj sa psihosomatskim bolestima koje se teško mogu dijagnostikovati. U raskoraku ste između mašte i stvarnosti. Još uvek je izlaz iz krize neuhvatljiv, pošto nemate jasnu predstavu o tome šta hoćete. Ne primajte sve suviše k srcu. Ako nastavite da se nervirate ovim tempom, biće problema. Družite se više i na život gledajte sa vedrije strane. Puni ste kreativne snage i u fazi očekivanja priznanja.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto planirate neke lepe stvari, budite realniji kako biste izbegli razočaranja. Zahvaljujući istrajnosti, postižete zapažene rezultate. Do izražaja dolazi jedna od vaših dobrih osobina - strpljivost. Velikodušni ste! Zdravlje nije tako loše. Okrećete se onim oblastima života koje vam vraćaju duhovni mir i ravnotežu. Nastupilo je zatišje. Ili ste se pomirili sa trenutnim stanjem, ili pak smišljate nove načine kako da voljenu osobu još više pridobijete. Ne budite naivni i lakoverni, jer lako možete postati žrtva manipulacije. Ukoliko vam neko bude laskao, zapitajte se koliko je iskren i šta time hoće da postigne. Zbog čega se loše osećate? Zbog čega mislite da su vam sve lađe potonule? Mnoge promene koje su vas zadesile kvare neke planove. Na poslu vladate situacijom, u fazi ste čekanja. Ukoliko budete staloženi, ostvarićete uspeh. Setite se slične situacije iz prošlosti i izvucite pouku. Loš period je za vama.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
U državnim klinikama u Srbiji godišnje se izvrši oko 220.000 abortusa
Letnje vrućine kod mnogih osoba uzrok su stomačnih tegoba
GLASOVA KUHINJA