GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 24. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Raskol u Skupštini FK Partizan

Partizan puca po svim šavovima... Upravni odbor ne postoji, predsednička fotelja je prazna i svi je zaobilaze u širokom luku, budžet pred prelazni rok je tanak, igračima se duguje, a talentovani se prodajuÖ Jedina klupska instanca koja je obećavala da može da skloni "crno-bele" sa puta bez povratka je Skupština kluba, ali kako se približava sastanak glavešina (utorak) jasno je da među članovima skupštinskog saziva postoji raskorak u pogledu na budućnost Partizana.

GULAN PRED FIRENCOM

Rasprodaja talentovanih klinaca se nastavlja. Nova "žrtva" Uprave Partizane mogao bi da bude Nikola Gulan (18). Talentovani vezista, koji je tek zakoračio u prvi tim, pred vratima je Fjorentine. Čelnici "ljubičastih" spremni su da za dolazak Gulana izdvoje više od dva miliona evra.
Mlađani Nikola još uvek nije potpisao za tim iz Serije A, ali po priči fudbalske čaršije parafiranje je samo formalnost.

Zna se da su više od dve trećine članova Skupštine lojalni Žarku Zečeviću, ali je sve izvesno da među "Zekinim skuštinarima" postoje dve struje. Jedni se slažu sa Zečevićevim predlogom da se u slučaju da potencijalni kandidati ne prihvate čelnu poziciju, formira Radno telo sastavljeno od četiri pet "uglednih ljudi" koji bi vodili Partizan do izbora novog predsednika, dok druga frakcija ne želi da čuje za timsko vođenje kluba.

U slučaju da Zečević ne pronađe formulu kako da ubedi pobunjene članove Skupštine da je i Radno telo dobro rešenje, može se očekivati raskol i među članovima najvišeg klupskog organa. Ako se legende kluba pobune, može se očekivati još strašniji potresi u klubu iz Humske.

B. Đ.


vesti po rubrikama

^sport

Milan Gurović miran pred četvrtu utakmicu finalne serije (21)
Partizan nema ništa protiv da večeras proslavi titulu
KONJIČKI SPORT - Uvod u Derbi
Mlada selekcija Srbije poražena od domaćina u finalu EP
Potišteni i ponosni
Dejan Milovanović: Ponela nas atmosfera
Vaterpolisti Partizana osvojili treće mesto na fajnal-foru Evrolige u Milanu
Stefan Marjanović najveći sportski talenat Vranja
Na Paliću održan Prvi međunarodni ultramaraton
Raskol u Skupštini FK Partizan
Boško Đurovski, trener Crvene zvezde, svestan mogućnosti svog tima
Odbojkaši Srbije večeras u Kairu igraju drugi meč protiv reprezentacije Egipta