GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 24. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Pronađen leš nestalog taksiste

GORNJI MILANOVAC - Telo Mirka Pavićevića (43), taksiste "Golf taksija", koji je izvršio samoubistvo najverovatnije još 19. juna, pronađeno je posle tri dana potrage policije, taksista i porodice. Telo je pronađeno sasvim slučajno, u šumi pored groblja u selu Klatičevo, i to tako što je neko iz pogrebne povorke sahrane koja je tog dana obavljana na groblju primetio telo u šumi pored same ograde groblja.

- Mirkov nestanak smo primetili 19. juna, kada je trebalo da radi, ali se nije pojavio na poslu. NJegov nedolazak na posao nam je bio čudan i na neki način izazvao sumnju, a kada smo proverili sva mesta gde bi mogao da bude i kada ga nismo pronašli, nestanak smo prijavili policiji, posle čega je počela potraga. Nismo ni slutili da je mogao da se odluči na ovakav čin. Nezvanično, čujemo da je pre nego što se obesio otišao na očev grob i zapalio mu sveću. Takođe, čujemo i da je na parčetu papira napisao samo "zbogom " i da je posle toga uradio ono što je naumio - kažu njegove kolega iz "Golf taksija".

Sahrana Mirka Pavićevića obavljena je juče na seoskom groblju u Klatičevu, na svega nekoliko desetina metara od mesta gde je izvršio samoubistvo, a kao moguć razlog za ovakav čin, prema njegovim kolegama taksistima, pominju se Mirkovi finansijski problemi koje je imao u poslednje vreme.

Z. M. (Sina)


vesti po rubrikama

^hronika

Pronađen leš nestalog taksiste
Tragedija u mestu Ribarevine kod Bijelog Polja
Ubica bio uračunljiv u vreme zločina
Italijansko tužilaštvo podiglo optužnicu protiv 13 osoba