GLAS JAVNOSTI    

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 21. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

INTERVJU Nata Mesarović, sudija Specijalnog suda, o suđenju za ubistvo Đinđića

I sada dobijam pretnje

Imam poverenje u institucije ove države koje pružaju zaštitu meni i mojim kolegama i svima onima koji rade na tako ozbiljnim predmetima. Ubistvo premijera Zorana Đinđića bilo je političko i ja sam o tome dala jasne razloge prilikom obrazloženja presude, a to će biti navedeno i u pismenom otpravku

Posle tri i po godine konačno je završen, kako su ga mnogi nazivali, proces veka. Milorad Ulemek Legija i ostalih jedanaest članova kriminalne organizacije osuđeni su na najteže kazne. Nata Mesarović, predsednik Sudskog veća, za Glas javnosti razjašnjava ..

alt= kompletan tekst...Nova zapadna verzija rezolucije za Kosmet podeljena u SB UN

Rusija ni da čuje

Nismo menjali poziciju po pitanju Kosova. Rezolucija mora da uvaži i zahteve srpske strane. Pregovore treba nastaviti bez vremenskih ograničenja, kažu u kabinetu Vitalija Čurkina

BEOGRAD - SAD i zemlje Evropske unije predstavile su juče u SB UN treću verziju nove rezolucije za Kosmet, koja je za Srbiju i Rusiju načelno neprihvatljiva kao i njene prethodnice. Novi dokument odražava predloge francuskog predsednika Nikole Sarkozija, koje je Putin ..

alt= kompletan tekst...


Bojana Bajrušević danima pregovara sa srpskom policijom

Udovica Vlade Trefa uskoro iza rešetaka?

Udovica Vlade Kovačevića, koja se sumnjiči za učešće u švercu cigareta pregovara sa srpskom policijom o predaji, saznaje nezvanično Glas. Postoji mogućnost i da Bajruševićeva dobije status zaštićenog svedoka

BEOGRAD - Bojana Bajrušević, udovica Vlade Kovačevića Trefa, kojoj tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala pripisuje da je imala značajnu ulogu u ilegalnoj trgovini cigaretama pregovara sa srpskom policijom o predaji, saznaje nezvanično Glas ..

alt= kompletan tekst...


Dečak se udavio na Adi Ciganliji

BEOGRAD - Petnaestogodišnji Dušan Nikolić iz Beograda udavio se juče u Savskom jezeru na Adi Ciganliji. Nesrećni dečak potonuo je tokom igre sa svojim drugom Andrejom, a sa dna je izvađen tek posle nekoliko uzaludnih pokušaja spasioca ..

alt= kompletan tekst...


Slavko Kastratović (43) usmrćen ispred svoje radnje

Vlasnik kafića ubijen zbog parking mesta

Kastratovića je sa više hitaca iz pištolja ubio Dragan Ćulafić, vlasnik trgovinske radnje "Globus", koja se nalazi u istom tržnom centru gde i Kastratovićev kafić. Motiv ubistva je sukob zbog prolaza kamiona sa robom

BEOGRAD - Slavko Kastratović (43), vlasnik kafića "N&K", ubijen je juče oko 13 sati ispred svoje radnje u novobeogradskoj ulici Omladinskih brigada 67. Njega je sa više hitaca iz pištolja ubio Dragan Ćulafić, vlasnik trgovinske radnje "Globus", koja se nalazi ..

alt= kompletan tekst...


Ako Vlada Srbije odluči, građani mogu da dobiju deonice pre kraja privatizacije

Podela besplatnih akcija u 2008. godini

Oko četiri miliona građana bi postali vlasnici kupona koje bi naplatili preko investicionih fondova

BEOGRAD- Nada o brzoj podeli besplatnih akcija ponovo se javila kod građana pošto je ministar Dinkić najavio privatizaciju Naftne industrije Srbije već od jeseni. Takva reakcija i ne čudi jer bi se samo podelom do 15 odsto kapitala NIS-a, sadašnja vrednost ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange