GLAS JAVNOSTI    

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 17. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

INTERVJU Džejms Džatras, srpski lobista u Americi

Posle pregovora bićemo na istom

Putin nikako neće promeniti svoju poziciju. Bušov govor iz Albanije gubi potporu Evropljana
Podela Pokrajine je apsolutno neprihvatljiva, to je zamka za Srbiju

- Počeće novi pregovori o statusu Kosmeta, pokušaće da zadovolje vremenski rok i imaćemo kraj limita bez sporazuma i bez osiguranja da ruskog veta neće biti. Bićemo tačno gde smo danas. A sve što je kazano ne znači da će se i desiti. I predsednik Francuske Nikola Sarkozi predložio je ..

alt= kompletan tekst...


SPECIJALNI DODATAK - NATO VODI U RATNevreme praćeno kišom i jakim vetrom zahvatilo Beograd

Barže pretile da sruše Pančevački most

Dva šlepa su se otkačila, nekontrolisano kretala i zamalo udarila u stubove Pančevačkog mosta koji je skoro dva sata bio zatvoren za saobraćaj

BEOGRAD - Zbog nevremena, olujnog vetra i kiše, koje je juče oko 14 sati zahvatilo Beograd, malo je falilo da dve otkačene barže udare u stubove Pančevački most i sruše ga. Barže su se otkačile u blizini mosta i nekontrolisano se kretale Dunavom ..

alt= kompletan tekst...


Dvoje mališana se utopilo u okolini Smedereva i Kladova

Voda kobna za decu

U Dunavu kod Kladova udavila se J. A. E. (12), učenica sedmog razreda, dok je u selu Radinci kod Smedereva život izgubio M. B. (14), đak osmog razreda

SMEDEREVO/KLADOVO - Dvoje učenika osnovne škole, jedno u selu Korbovo kod Kladova, a drugo u selu Radinci kod Smedereva utopilo se prekjuče kada su otišli na kupanje. U Kobrovu se udavila J. A. E. (12), učenica sedmog razreda Osnovne škole "Hajduk Veljko" ..

alt= kompletan tekst...


Srpski šampion kontaktirao nekadašnjeg trenera Partizana

Mateus odbio Zvezdu!

Slavni Nemac nezadovoljan načinom na koji su mu prišli ljudi sa "Marakane" i njihovu ponudu shvatio neozbiljnom

Malo je nedostajalo pa da Lotar Mateus, sada jedan od kandidata za klupu reprezentacije Češke, postane trener Crvene zvezde! Posle nedavnog otkaza u Salcburgu zbog razmimoilaženja stavova sa upravom austrijskog šampiona, Mateusa je zvao predstavnik srpskog ..

alt= kompletan tekst...


INTERVJU Mirjana Mitrović, dobitnik nagrade "Branko Ćopić"

Čitaoci su me preporučili žiriju

Ovo priznanje mi posebno imponuje. Ćopić je jedan od prvih pisaca za koje sam čula. Imala sam priliku i da ga upoznam na dodeli nagrada časopisa za decu "Zmaj". Bilo mi je deset godina. Prišla sam piscu, ali sam izgubila hrabrost i nisam mogla da izgovorim ni reč. On me je dugo gledao i rekao: "Ti samo piši"

Roman Mirjane Mitrović "Emilija Leta" bio je u najužem izboru dveju najprestižnijih književnih nagrada, NIN-ove i nagrade "Žensko pero". Njenu knjigu, ipak, protekle nedelje ovenčala je nagrada "Branko Ćopić", koju istoimena zadužbina dodeljuje za visoke umetničke domete ..

alt= kompletan tekst...


Kvalifikacioni ispit za upis u srednje škole osmaci polažu u osnovnim školama

Sutra polaganje testa iz srpskog jezika

BEOGRAD - Učenici osmih razreda koji žele da upišu neku četvorogodišnju srednju školu u ponedeljak u 10 sati polagaće kvalifikacioni ispit iz srpskog jezika u svojim osnovnim školama, a dan kasnije iz matematike. Kombinaciju zadataka koje će učenici raditi izvući će ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange