GLAS JAVNOSTI    

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 12. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Koštunica: Ogorčeni smo na Ameriku

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica ocenio je juče da je "pravo SAD da, shodno svojim interesima, podržavaju pojedine države i narode, ali ne tako što će im poklanjati nešto što nije njihovo vlasništvo" ..

alt= kompletan tekst...U akciji "Mreža" raskrinkana grupa koja je švercovala cigarete

Mira i Marko vođe "duvanske mafije"

Supruga i sin bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, Mirjana Marković i Marko Milošević, označeni su kao organizatori kriminalne grupe koja se bavila švercom duvana. Državu su "koštali" više desetina miliona evra i njihova imovina biće zamrznuta, a za njima raspisana poternica

BEOGRAD - Supruga i sin bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, Mirjana Marković i Marko Milošević, označeni su kao organizatori kriminalne grupe koja se bavila švercom duvana. Državu su "koštali" više desetina miliona evra. Kompletna imovina Miloševića u Srbiji biće zamrznuta ..

alt= kompletan tekst...


INTERVJU Dragoslav Mihailović o knjizi "Majstorsko pismo"

Problem našeg jezika gura se pod tepih

Jasno je da se svaka mogućnost da se na svetlo dana iznese problem srpskog jezika apsolutno na svaki način sprečava, ali i svaka mogućnost bilo kakve polemike o toj temi, a kamoli stvaranje bilo kakve strategije

Jedan od najznamenitijih savremenih srpskih pisaca Dragoslav Mihailović protekle nedelje se oglasio najnovijom knjigom "Majstorsko pismo". Reč je o knjizi odabranih pisama, tekstova, članaka, beseda "Vreme za povratak", "Kolonijalna Srbija", "Zabludela akademija" ..

alt= kompletan tekst...


Šest godina od nerazjašnjenog ubistva novinara Pantića

Udovica izgubila nadu da će se otkriti ko je ubica

JAGODINA - Rodbina, prijatelji i novinari juče su na mesnom groblju u Jagodini pomenom obeležili šest godina od ubistva dopisnika Večernjih novosti Milana Pantića i tom prilikom je uručena tradicionalna nagrada za novinarsku hrabrost novinarki Zagorki Uskoković ..

alt= kompletan tekst...


Sahranjeni Jelena (10) i njen brat Miodrag Nedeljković (8) iz Vukanje

Grom ubio dva deteta

Deca su stradala kada su se sa roditeljima sklonila od kiše pod drvo u njivi, gde su brali jagode

NIŠ - Desetogodišnja Jelena Nedeljković i njen, dve godine mlađi brat Miodrag, koji su u subotu poginuli u ataru sela Vukanja kod Aleksinca, sahranjeni su juče na mesnom groblju. Deca su stradala kada je u drvo ispod koga su potražili zaklon od kiše udario grom ..

alt= kompletan tekst...


Nezapamćena porodična tragedija u centru Ljubovije

Zaklao oca, pa pokušao da se ubije

Milan Jerotić (53), električar iz ovog mesta, posle žestoke prepirke, najpre je zaklao svog oca Žiku Jerotića (79), a potom i sam pokušao samoubistvo vešanjem o kabl pegle zakačen za terasu

LJUBOVIJA - Porodična tragedija koja se juče oko 10 sati dogodila u Ljuboviji ostavila je bez reči žitelje ovog mesta. Milan Jerotić (53), električar iz ovog mesta, posle žestoke prepirke, najpre je zaklao oca Žiku Jerotića (79), a potom i sam pokušao samoubistvo vešanjem ..

alt= kompletan tekst...


Dalibor Borota (35) iz Crvenke nastradao na koncertu

Skinhedsi ubili izbeglicu

CRVENKA/SOMBOR - Dalibor Borota (35), nastanjen u Crvenki, izbeglica iz Dvora na Uni, ubijen je u subotu oko ponoći u sukobu sa dvadesetak skinhedsa iz Sombora, na izletištu Potok. Tragedija se dogodila neposredno posle završetka koncerta rok sastava "Ritam nereda" ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange