GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 11. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Dvoje poginulih i dvoje povređenih u plovilu kod Novog Sada

Smrt u gliseru

Život izgubili Igor Sarić (35) i Sanja Zečević (25), a povređeni Vladanka Protić (24) i Nenad Sekulić (36) u sudaru čamca u kom su bili i nepoznatog plovnog objekta

NOVI SAD - Igor Sarić (35) i Sanja Zečević (25), oboje iz Novog Sada, poginuli su u sudaru glisera registarskih oznaka "NS 6812" sa, za sada, nepoznatim plovnim objektom. Do sudara je došlo u noći između subote i nedelje. U ovom sudaru teško su povređeni Vladanka Protić (24) ..

alt= kompletan tekst...


SPECIJALNI DODATAK - NATO VODI U RADKada i kako će se nastaviti proces za utvrđivanje statusa Kosova

Rezolucija na jesen?

Janjić: Da bi Kontakt grupa mogla da radi dalje na statusu neophodno je da se o tome u julu dogovore Buš i Putin. Oni će dogovoriti konsultacije na najnižem nivou, da bi se za mesec ili dva dobio zajednički nacrt rezolucije i da se uđe u jesen

BEOGRAD - Završnica G8 pokazala je da se međunarodna zajednica ne usuđuje više da postavlja striktne vremenske rokove za rešavanje budućeg statusa Kosmeta, pa će se sled događaja, susreta i razgovora precizirati u hodu. Tempo će diktirati Moskva, na osnovu dogovora sa vlastima u Srbiji ..

alt= kompletan tekst...


Američki predsednik Džordž Buš srdačno dočekan u Tirani

Vreme za nadziranu nezavisnost Kosmeta

TIRANA - Američki predsednik Džordž Buš izjavio je juče u Tirani da su Sjedinjene Američke Države odlučile da bi Kosovo trebalo da bude nezavisno. - Odlučili smo, verujemo da Kosovo treba da bude nezavisno. Diplomate rade na tome, da vidimo možemo li da nađemo zajedničko ..

alt= kompletan tekst...


Mlada reprezentacija Srbije protiv Italije na EP (20.45, B92)

Zaseda za "azure"

Moramo da ih iznenadimo agresivnom igrom. Da ih pritisnemo, da idemo po njih i uzmemo im loptu, otkriva Stefan Babović

Bod za sreću, za dobar start, za raširena krila. Puleni Miroslava Đukića, koji večeras (20.45, B92) u holandskom Najmehenu startuju na 16. evropskom prvenstvu mladih reprezentacija utakmicom protiv vršnjaka iz Italije, zadovoljili bi se remijem, jednim bodom koji bi im ..

alt= kompletan tekst...


Trka za indekse počinje 20. juna i traje sve do 15. jula, za kad je najavljen upis

Mesta za 50.000 brucoša

Na državne fakultete upisaće se 39.000 brucoša. Maturanti podnose dokumenta na fakultete između 20. i 22. juna, a polažu ispite 27, 28. i 29. juna. Oni koji se ne upišu, drugu šansu dobijaju od 1. do 20. septembra

BEOGRAD - Ove godine na privatnim i državnim fakultetima u Srbiji biće mesta za oko 50.000 brucoša. Trka za indeks počinje 20. juna i trajaće do 15. jula. Maturanti će svoja dokumenta na fakultete podnositi 20, 21. i 22. juna, a prijemne ispite polagaće 27, 28. i 29. juna ..

alt= kompletan tekst...


Ispred gradske skupštine Beograđani dočekali srpske tenisere

Trio ponos Srbije

Budite uz nas, a mi ćemo doći ponovo ovde - obećao je Novak Đoković

"Osvajači" Pariza vratili su se u svoj grad. Više hiljada Beograđana dočekalo je sinoć najbolje srpske tenisere, Jelenu Janković, Anu Ivanović i Novaka Đokovića u centru grada, posle uspeha koje su postigli na Otvorenom prvenstvu Francuske. Sve troje nasmejanih tenisera zahvalili su ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange