GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 5. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Odlično ćete obavljati sve zadatke, samo ako vas niko ne sputava u radu. Nadahnuto se bacate u nove poslovne poteze. Neki od vas pate zbog bolova u nogama, drugi mogu imati srčane smetnje. Ne sekirajte se - nije opasno! LJubav će tek naredne nedelje biti dovedena u pitanje. Neko pokušava voljenoj osobi da tračevima pomuti sreću. Pošto ne možete da utičete na događaje, ostanite po strani. Tešite se, jer vreme radi za vas. Partner se nalazi u krizi, pa svaka sitnica sa strane može uticati na vezu. Problem je definitivno u njemu. Napokon ste došli do duševnog mira. Trebalo je mnogo odricanja i rada na sebi, ali se isplatilo. Razmišljate o prekvalifikaciji ili promeni posla, a i vreme je. Po običaju ste kolebljivi, ali shvatate da ovako više ne može. Novac vam je neophodan, pa ste spremni i na rizik. Problemi sa hormonima, bilo da se radi o štitnoj žlezdi ili višku šećera u krvi, visokom krvnom pritisku, mogu da budu ozbiljni. Vidite računa.

 

RAK LAV DEVICA
Važno je otkriti problem i sanirati ga. Na sve gledate sa pojačanom dozom idealizma, pa i na vezu u kojoj se nalazite. Pošto partner nije princ (eza) iz bajke, ili promenite bajku ili princa (ezu). Iako mnoge stvari niste rešili, uspeva vam da sačuvate harmoniju sa sobom i sa okolinom. Pokušajte da budete odlučniji i konkretniji u akciji. Kolebate se između dve mogućnosti. U totalnoj ste konfuziji.
Budite odlučni kad nastupe prve komplikacije jer, u protivnom, možete izgubiti kontrolu nad sobom. Nov posao obećava mnogo, posebno dobru zaradu. Možete biti zadovoljni.
Rastrzani ste između vlastitih principa i onoga što se od vas očekuje. Nervni sistem je u ozbiljnoj opasnosti. Vodite računa o rečima, jer vas one u narednom periodu mogu skupo koštati. Treba sačuvati nervni sistem i biti zadovoljan sobom. Nemate razloga da mislite drugačije. Ne dozvolite da vas tuđe mahinacije izbace iz koloseka.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Dobro znate kako da osvojite već osvojeno srce. U pozitivnoj fazi ste.
Zadovoljno trljate ruke, ne samo zbog materijalne već i zbog moralne satisfakcije. Na poslu se dobro zna ko je ko. Nema foliranja.
Pošto ste priznanje svojim kvalitetima i radom zaslužili, samo nastavite ovim tempom.
Moguća je glavobolja ili problemi sa sinusima. Bolovi nastupaju iznenada, ali isto tako neočekivano i nestaju. Nova veza ili učvršćivanje stare. Naredne sedmice Škorpije mogu da se opuste i razna "prepucavanja" ostave za neko drugo vreme. Svojim opreznim stavovima i strahovanjima možete da umanjite radost trenutka. Kriza u kojoj se nalazite je stimulativna, jer vam pomaže da budete bolji. Jedna dilema vas stalno progoni. Ne vidite rešenje. Nezadovoljni ste poslom, saradnicima, platom. Kad malo bolje razmislite, ne postoji skoro ništa što bi danas moglo da vam povrati samopouzdanje. Da li je baš tako?

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Imate osećaj da vam vreme uludo prolazi, zbog čega ste dodatno ogorčeni. Osobine prijatelja vas izluđuju.
Na partnera ne možete da se požalite. On je takav kakav je. Ukoliko nije bolji, sami ste krivi.
Što više tražite, više ćete i dobiti. Okrenite se hobiju, on vam je trenutno jedini spas.
Poslušajte savet prijatelja, koji kaže da sačuvate nerve i da na probleme gledate sa većom dozom tolerancije. Vaša imovina se uvećava. Zračite šarmom i optimizmom. To inspirativno deluje na vašu okolinu, pa se nemojte začuditi ako se svi budu "otimali o vas" i želeli vas u svojoj blizini. Nov posao ili nov siguran izvor prihoda popravlja vam raspoloženje. Možda u tome leži snaga vaše ličnosti? Ipak, prema nekim osobama valja sačuvati distancu. Ukoliko nastupe teškoće, uzrok potražite u neurotičnom odnosu prema hrani. Savetuje se dijeta, post, šta god vas odvaja od pržderavanja.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Pre kupovine kupaćeg kostima, procenite kakav model najviše odgovara vašem telu
Potražite savet dermatologa o adekvatnoj zaštiti za vaš tip kože
GLASOVA KUHINJA