GLAS JAVNOSTI    

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 3. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

I banke spremno dočekuju sezonu godišnjih odmora

Letnji krediti za brigu tokom zime

Najkraća otplata pozajmice je godinu dana, a moguć je i poček od tri meseca, pa se građani moraju spremiti da u hladnijim mesecima počnu da otplaćuju svoje zadovoljstvo

BEOGRAD - Sa dolaskom leta, mnogi građani ubrzano prave planove kako da odu na godišnji odmor, dok banke još brže planiraju kako da im uzmu ..INTERVJU : Slobodan Milosavljević, ministar za poljoprivredu, o strategiji razvoja agrara

Unapredićemo kvalitet života na selu u Srbiji

U proseku po 100 evra po hektaru zasejanih površina dobiće individualni ...

Slobodanu Milosavljeviću, novom ministru poljoprivrede, ovo je druga fotelja u Vladi Srbije. U pauzi između dva mandata bio je predsednik Privredne komore Srbije. Kao poseban cilj dok je ..


Upravni odbor Partizana oglasio se saopštenjem povodom incidenta u Vršcu

Danilovića kazniti i sačuvati

Košarkaški klub Partizan oglasio se tek juče povodom dešavanja u Vršcu, kada je napadnut sudija Marko Juras. U saopštenju se kaže da "postupak Predraga - Saše Danilovića nije nešto što može da se brani ni nešto što može da prođe bez ..


Zubin Mehta u Centru "Sava"

BEOGRAD - Izraelska filharmonija, jedan od najboljih svetskih orkestara kojim upravlja slavni dirigent Zubin Mehta, miljenik beogradske publike, održaće večeras koncert u beogradskom Centru "Sava".
Planirano je da doživotni direktor Izraelske filharmonije, umetnički direktor Minhenske opere, šef ..


Jože Antić (23) ranjen kod niškog Kazneno-popravnog zavoda

Obračun ispred zatvora

Na Antića su napadači iz automobila u pokretu ispalili tri metka dok je izlazio sa posete sa suprugom i sinom svog polubrata Ivana Antića Šice, koji služi kaznu za ubistvo Sandra Stamenkovića i Roberta Vicikneza

NIŠ - Jože Antić (23) iz Niša teško je povređen juče oko 12.45 sati u pucnjavi ispred niškog Kazneno - popravnog zavoda, u Ulici Dimitrija Tucovića. Na Antića su zasad nepoznati ..


Srbija savladala Finsku u Helsinkiju u kvalifikacijam za EP

Marijinim stopama

U pobedi "orlova" uživao i predsednik Srbije Boris Tadić koji je meč pratio u društvu Olija Rena

A, tri boda odlaze - Srbiji! Posle trijumfa Marije Šerifović na smotri najboljih pesama Evrope i fudbalska reprezentacija naše zemlje visoko uzdignutih ruku napustila je Helsinki posle..


Sirova nafta na svetskom tržištu preti da dostigne rekordne vrednosti

Cene goriva možda preko 90 dinara

Međunarodni stručnjaci predviđaju da bi ovog leta "crno zlato" moglo da dostigne rekord od 80 dolara po barelu, što će uticati na rast domaćih cena goriva

BEOGRAD - Vozače, ali i mnoge firme, ovog leta, slično kao i prošlog, očekuje stalan rast naftnih derivata, što bi preko cena roba i usluga mogli da osete svi građani Srbije. Nafta tipa "ural", na osnovu koje se formiraju cene u Srbiji, poslednjih dana dostigla je ovogodišnji maksimum od 69 dolara za barel, pa bi već ..

 
 

     

FastCounter by LinkExchange