GLAS JAVNOSTI    

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 2. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Oli Ren juče u društvu Tadića i Merkelove saopštio lepu vest

Konačno, tokom juna, nastavak pregovora!

Posle "pažljivog razmatranja događaja i situacije u Srbiji proteklih dana", evropski komesar izjavio da je "u prilici da predloži nastavak pregovora Evropske unije i Srbije o stabilizaciji i pridruživanju"

BERLIN - Prva runda novih Pregovora o stabilizaciji i pridruživanju sa Srbijom biće održana već u junu, saopštio je juče Evropski komesar za proširenje Oli Ren. Evropski komesar, koji je iznenada doputovao u Nemačku, kako bi prisustvovao sastanku nemačke kancelara ..

alt= kompletan tekst...Presečen lanac nelegalnog prebacivanja emigranata u zemlje Evropske unije

Dunav prekinuo krijumčarenje ljudi

Uhapšeni u akciji "Denjub" su za sume od 2-3.000 evra po osobi, prebacivali emigrante iz Turske i Albanije sa teritorije Kosova i Metohije na područje Preševa, a zatim dalje do Beograda ili Novog Sada, gde su ih preuzimali drugi članovi ove grupe i odvodili u Hrvatsku i BiH, a zatim dalje u Evropu

BEOGRAD- U sinhronizovanoj akciji pripadnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Uprave kriminalističke policije MUP Srbije, Žandarmerije, a u saradnji sa beogradskom, vranjanskom i Graničnom policijom, kao i policijama iz susednih zemalja ..

alt= kompletan tekst...


Zdravko Tolimir prebačen juče u zatvorsku bolnicu Haškog tribunala

Sužen obruč oko Ratka Mladića?

- Poslednji put sam ga video kada je pre tri godine bio kod mene na slavi. Vrlo je bolestan i ne postoji mogućnost operacije, stalno je pod nadzorom lekara. Verujem da i njegova supruga Nada nije znala gde se nalazi. Ona je sada kod svoje majke u Velesu - priča za Glas Predrag Vićentijević, Tolimirov pašenog

Sheveningen je od juče "bogatiji" za još jednog Srbina koga Haški tribunal tereti za ratne zločine, a on je penzionisani general Zdravko Tolimir, koji je oko 15.40 uveden u pritvorsku jedinicu. Tačnije, u zatvorsku bolnicu, gde će provesti nekoliko dana zbog, kako reče ..

alt= kompletan tekst...


Tragedija u šabačkom prigradskom naselju Letnjikovac

Starac zapalio sina, ženu i sebe

Mihajlo Senić (70) u kuću zatvorio sina Zorana (33) i suprugu Nataliju (66), zatim po sobi prosuo benzin i zapalio ga. U požaru je smrtno stradao sin Zoran, supruga Natalija je prošla sa lakšim povredama, dok je Mihajlo zadobio teške opekotine

ŠABAC - Tragedija kakvu meštani ne pamte dogodila se u četvrtak popodne u gradskom naselju Letnjikovac, kada je Mihajlo Senić (70) u kuću zatvorio sina Zorana (33) i suprugu Nataliju (66), zatim po sobi prosuo benzin i zapalio ga. U požaru je smrtno stradao sin Zoran ..

alt= kompletan tekst...


NA DANAŠNJI DAN Zločini nad Srbima u BiH i Hrvatskoj

Masakriranje zarobljenika

Povodom 15 godina od stradanja Srba, stavljamo na raspolaganje dokumentaciju o licima srpske nacionalnosti koja su ubijena u masovnim pokoljima juna 1992. Pozivamo čitaoce da pomognu u otkrivanju zločina i dopuni podataka koje saopštavamo i kompletiranju dokumentacije Centra za istraživanje zločina nad srpskim narodom

Pripremio: Milivoje Ivanišević
Lipac, selo u opštini Doboj, nastanjeno pretežno srpskim stanovništvom (Srba 969, muslimana 2, Hrvata 11, Jugoslovena 29, ostalih 11) napala je 2. juna 1993. godine 109. brdska brigada iz Gračanice koja je pripadala oružanim formacijama Armije BiH ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange