GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 2. 6. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Nervni sistem je na udaru, a samim tim i mnoge druge stvari koje idu iz glave. Radi se o somatskim bolestima. Nikako da se skrasite. Maštate o novoj ljubavi. Umesto da budete zadovoljni onim što imate i učinite vezu kvalitetnijom, vi se svađate. Usredsredite se na vrednije stvari, prvenstveno na ljude. Materijalne vrednosti su prolazne. Družite se i budite galantniji. Ulazite po milioniti put ove godine u novo životno poglavlje i to tako što uspešno savladavate teškoće. Jedna odluka iz korena menja vaš pristup problemu. Plašite se promena. Obim posla je manji, a samim tim i zarada. Ne strahujte unapred zbog toga što stvari izmiču kontroli. Nikad se ne zna zašto je to dobro? Zdravstvena situacija se popravlja jer kontrolišete ovaj segment života. Odlučili ste se za dijetu, unoseći u organizam samo najneophodnije. Još nije momenat za pravu vezu.

 

RAK LAV DEVICA
Strah od promena veći je nego što izgleda. Rakovi vole ustaljene "šeme", makar one bile i loše. Uskoro slede događaji za koje se morate pripremiti. Red je da i vi započnete nešto značajno. Dosta ste životarili. Napokon dolaze lepe stvari. Neka vas ne iznenadi situacija u kojoj ćete biti neodlučni. Potražite savet stručnjaka za onu oblast u kojoj imate problema. Samo ćete tako prevazići krizu. Morate sve poslove obavljati u okviru zakonskih normi, kako biste izbegli probleme sa sudskim organima i druge nevolje. Oprezno sklapajte ugovore. Vremenske promene utiču na slabu tačku vašeg organizma, odnosno na srce i krvni pritisak. Ne nervirajte se zbog svake sitnice i preduzmite mere zaštite. Bikovi su ovih dana fatalni. Mogu vam ponuditi nešto novo i uzbudljivo. Ukoliko se prepustite njihovom šarmu, problemi će biti kao rukom odneti. Strpljenje i samo strpljenje. Nemojte misliti da se samo vama dešavaju neugodnosti.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Razmislite o tome u čemu grešite i pokušajte da nešto u sebi menjate. Vage, koje inače donose hladnokrvne odluke, u konkretnom slučaju se ponašaju saglasno snažnom emotivnom diktatu. Opterećeni ste poslovima više nego što mislite. Toliko radite da o odmoru možete samo da sanjate. Iako vam planete šalju opominjuće vibracije, ne obazirete se. Nastojte da se prema ukućanima odnosite hladnokrvnije. Ne nervirajte se. Napokon imate osećaj da je osoba pored vas prava; doduše, ponekad i ona napravi grešku, ali niko nije idealan. Strelac, Riba ili Blizanac su pun pogodak. Pod uslovom da se kontrolišete i u izvesnim situacijama budete neutralni, isplivaćete iz problema. U protivnom... Da vam je lako - nije, ali ste smogli snage da se prilagodite izvesnim životnim prilikama.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sve je u znaku ustanova zatvorenog tipa, sudova, bolnica, ili drugih državnih institucija. Bez obzira na to da li radite ili učite, budite koncentrisani. Mala nepažnja može biti fatalna. Tu, nažalost, stanje nije idealno. Razmislite u čemu grešite kad je reč o zdravlju. Zdravim rezonima problem svodite na minimum. Sa partnerom su mogući sukobi zbog loše komunikacije. Ne budite isključivi, pošto zbog toga možete snositi posledice. Kriza identiteta kroz koju prolazite neminovna je ukoliko želite da budete kvalitetniji. Digli ste ruke od materijalnih stvari, ali ove sedmice, upravo kad se najmanje nadate, rešavate i taj problem. Odnosi sa okolinom, prvenstveno sa saradnicima, zasnivaju se na uzajamnom poštovanju. Odlično funkcionišete. Ukoliko se izuzmu problemi sa organima za varenje, posebno sa želucem, sve ostalo je u redu. Budite manje analitični u vezi jer se partner uz vas oseća kao da je kod psihijatra. Prijaju vam druženja sa osobama venerijanskog tipa. Čuvajte se krađe i besomučnog trošenja novca.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Princeza Katarina Karađorđević poklonila novi mamograf
Iđirot - biljka koja podstiče rad jetre i žuči
GLASOVA KUHINJA