GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

četvrtak, 31. 5. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam


Ekskluzivni ugovor između kompanija "Verano motors" i "Grand prom"

"Grand" pojačan za 155 "pežoa"

Kompanije "Verano motors" i "Grand prom" potpisali su ugovor o nabavci 155 "Pežoovih" vozila, za potrebe kompanije "Grand prom". Reč je o nastavku dugogodišnjeg partnerstva dve uspešne srpske kompanije koje datira od 1999. godine, a koje će, pre svega, rezultirati i boljom, efikasnijom i profesionalnijom uslugom prema krajnjim potrošačima. "Grand prom" već godinama svoje poverenje poklanja isključivo "Pežou" tj. "Verano motorsu".

- Veoma smo ponosni na činjenicu da smo jedan od retkih predstavnika strane autoindustrije u Srbiji koja može u svakom trenutku da odgovori na zahteve velikih kupaca kakav je "Grand". Međutim, nije dovoljno samo imati određen broj vozila na lageru, važno je poverenje koje se između poslovnih partnera stiče godinama, a pre svega zahvaljujući dobroj usluzi i evropskim standardima kvaliteta. "Grand prom" je jedan od naših najvažnijih poslovnih partnera, a naši zajednički planovi iz godine u godinu postaju sve ambiciozniji - rekao je Radomir Živanić, vlasnik kompanije "Verano motors".

Da podsetimo, "Verano" već godinama veliku pažnju posvećuje upravo flotnoj prodaji, a lista njihovih stalnih klijenata najbolje govori u prilog ove činjenice (PTT Srbija, MUP, Telekom, Dunav osiguranje, Marbo, Grand kafa, Mikrosoft, BAT, DHL, HP, UNCR, Galenika, Gorenje, OMV, Sosiete ženeral, TV Foks itd). Kompanija Grand prom je lider na domaćem tržištu i najveći regionalni uvoznik kafe.


vesti po rubrikama

^konjske snage

Ekskluzivni ugovor između kompanija "Verano motors" i "Grand prom"
"Volvo" proslavio 20 godina od pojave prvog vazdušnog jastuka
U blizini Jagodine otvoren novi "Mercedesov" servis i salon "DM Gilje auto"
 


     


FastCounter by LinkExchange