GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 11. 5. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

INTERVJU - Tomislav Nikolić, predsednik Skupštine Srbije

Nećemo podržati tuđu manjinsku vladu

Pored konstituisanja vlade ili novih izbora postoji i treća, ustavno-teoretska mogućnost, a to je da vlada predloži uvođenje vanrednog stanja, a da parlament to izglasa

Jedini razlog zbog čega je SRS učestvovao u konstituisanju Narodne skupštine Republike Srbije jeste Srbija, tvrdi Tomislav Nikolić, novoizabrani predsednik parlamenta. On dodaje da je borba za očuvanje Kosmeta u granicama Srbije jedini motiv kojim se ..

alt= kompletan tekst...Vlada Srbije iznenada odlučila da odobri veće cene Elektroprivredi

Struja poskupljuje 15 odsto od utorka

Vlada je ovakav potez mogla da povuče još od 14. februara i tako smanji gubitke EPS-a zbog niskih cena, a po novom obračunu cena elektrike, tek od 1. juna, kada ovaj propis stupa na snagu

BEOGRAD - Vlada Srbije je na jučerašnjoj sednici dala saglasnost na Odluku Upravnog odbora Javnog preduzeća "Elektroprivreda Srbije" o povećanju cene električne energije za 15 odsto od 15. maja, a još jedna manja korekcija trebalo bi da usledi posle ..

alt= kompletan tekst...


Na Berzi ponovo rastu cene akcija

BEOGRAD - Pad vrednosti akcija na Beogradskoj berzi je kratkotrajnog karaktera i situacija se polako stabilizuje, ocenili su juče ekonomisti. Saradnik Instituta za tržišna istraživanja Saša Đogović izjavio je da se stanje smiruje nakon "katastrofalnih izjava političara" ..

alt= kompletan tekst...


Čočorovska izručena Makedoniji

BEOGRAD/SKOPLJE - Stanislava Poletan-Čočorovska (38), osumnjičena za šverc pola tone kokaina, izručena je juče Makedoniji i predata tamošnjoj policiji na graničnom prelazu Tabanovci. Srpska policija predala je Čočorovsku svojim makedonskim kolegama ..

alt= kompletan tekst...


Marija Šerifović omogućila da se naša pesma čuje i u subotu

"Molitva" u finalu Pesme Evrovizije

Prema evropskim kladionicama, srpska pesma je među favoritima i ima prosečnu kvotu 8:1, a sledi švedska grupa "The Ark" (9:1) i pevač Dmitri Koldun iz Belorusije (10:1)

Naša Marija Šerifović sa pesmom "Molitva" plasirala se u finale takmičenja za Pesmu Evrovizije. Ona će na finalnoj večeri, sutra uveče, na kojoj će nastupiti sa još 23 države, kako je..

alt= kompletan tekst...


Protestovali studenti škola koje nisu dobile dozvole za rad

Bolje da uprave isprave greške

Cilj obrazovanja nije samo profit, poručio upravama škola Slobodan Arsenijević, predsednik Komisije za akreditaciju

BEOGRAD - Više škole koje nisu dobile dozvolu za rad pametnije bilo bi da isprave svoje greške nego što protestuju. Izgubiće mnogo vremena i bolje bi bilo da traže kvalitetne nastavnike ili neće moći ni sledeće godine da upišu studente - poručio je juče ..

alt= kompletan tekst...


Još dva kola do kraja državnog prvenstva u lovu na šarena

Pecanje za titulu i državni dres

Tri prvoplasirane ekipe braniće boje Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u lovu šarana, na jezeru Ada Ciganlija u Beogradu

Drugo, pretposlednje kolo Prvenstva Srbije u lovu šarana održaće se 16,17,18. i 19. maja na jezeru Ada Ciganlija u Beogradu. Osim za titulu državnog prvaka, 20 prijavljenih ekipa nadmetaće se i za reprezentativni dres i učešće na predstojećem Svetskom prvenstvu u lovu šarana ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange