GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 11. 5. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


 

Policajac uzeo od kriminalaca marihuanu za sebe

Pravio smešne kolačiće

DIRBORN - Policajac koji je priznao da je od kriminalaca uzeo marihuanu i dao je supruzi da od nje napravi kolačiće neće krivično odgovarati, prenosi Beta. Policija je odlučila da ne pokrene postupak protiv bivšeg policajca Edvarda Sančesa, koji je prošle godine dao otkaz iz policije Dirborna, predgrađa američkog grada Detroita.

Istraga je počela kada je Sančes pozvao Hitnu pomoć 21. aprila prošle godine. Na petominutnom snimku Sančesovog poziva čuje se kako dispečeru objašnjava da misli da on i supruga umiru od prekomerne doze marihuane. - Mislim da umiremo. Napravili smo kolačiće i mislim da smo mrtvi. Stvarno to mislim - kazao je Sančez.

On je kasnije policiji ispričao da je njegova supruga uzela marihuanu iz njegovog službenog vozila dok je spavao. U naknadnoj izjavi je priznao da je sam uzeo drogu i ubacio je u smesu za kolače. Njegova supruga takođe nije optužena.

Jedan zvaničnik gradskih vlasti se, međutim, zarekao da će rasvetliti slučaj. - Ako ste policajac, hapsite ljude i zaplenjujete marihuanu, a potom je zadržavate za sebe, to je loše. To je stvarno loše - kazao je odbornik Dag Tomas.


vesti po rubrikama

^vesti

Policajac uzeo od kriminalaca marihuanu za sebe
INDIJA: Pustili kobru na bebu
NIKŠIĆ: Isključenje iz škole zbog "nestašluka"