GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 10. 5. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Sudija dobila preteće pismo

BEGRAD - U Posebno odeljenje Okružnog suda u Beogradu stiglo je pismo s ozbiljnim pretnjama naslovljeno na sudiju Natu Mesarović, izjavila je juče Fonetu portparol Specijalnog suda Maja Kovačević-Tomić, javio je Fonet ..

alt= kompletan tekst...Izrečena presuda za ubistvo trogodišnje Katarine Janković

Majci i ljubavniku 77 godina zatvora

Mališa Jevtović (33) osuđen na 40 godina, a Ana Filipović (28) na 37 godina zatvora zbog monstruoznog zlostavljanja i ubistva male Katarine. Devojčica je seksualno zlostavljana, a na njenom telu bilo je 50 povreda nanetih nogama i rukama

BEOGRAD - Pred sudskim većem Okružnog suda u Beogradu, Mališa Jevtović (33) osuđen je juče na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog svirepog ubistva trogodišnje Katarine Janković. Majci devojčice, Ani Filipović (28) veće je izreklo kaznu od ..

alt= kompletan tekst...


Jovan Manović (30) ubijen u Ulici Vase Pelagića na Senjaku

Košarkaš izrešetan u bašti kafića

Mladića je, dok je sedeo za stolom, iz pištolja izrešetao nepoznati napadač, koji je na glavi imao crnu kacigu. Posle zločina, ubica je odbacio pištolj i pobegao motorom marke "dukati"

BEOGRAD - Jovan Manović (30), košarkaš iz Hrvatske, ubijen je juče oko 14.10 u bašti elitnog kafića "Zodijak" u Ulici Vase Pelagića 48a na beogradskom Senjaku. Njega je, dok je sedeo za stolom, iz pištolja izrešetao nepoznati napadač. Ubica je posle zločina seo na motor ..

alt= kompletan tekst...


Reporteri Glasa u galeriji Prirodnjačkog muzeje na Malom Kalemegdanu, gde je juče predstavljen "srpski kriptonit"

Dođi Supermene - nećemo ti ništa

Nadam se samo da ljudi neće početi da padaju po galeriji - šalila se kustos Tatjana Milić-Babić. Čuo sam i predlog da se Supermen proglasi za počasnog Srbina - rekao akademik Vidojko Jović

Ispred galerije Prirodnjačkog muzeja na Malom Kalemegdanu, u kojoj je juče promovisan mineral jadarit, kraj plakata s kog se šepurio poznati strip junak sa crvenim plaštom, tiskala se oko podneva grupica znatiželjnika. Da vide novo srpsko čudo, došli svi - penzioneri, mladići i devojke ..

alt= kompletan tekst...


Koksaki napada sve uzraste i izaziva poremećaj srčanog ritma

Pranjem ruku protiv virusa

Oboljenje ne može da se izleči, može samo da se kontroliše, povezano je sa oslabljenim imunitetom i najčešće se javlja posle nepreležanih prehlada. Jedina preventiva je odmaranje i uzimanje vitamina

BEOGRAD - Poslednjih dana Srbiju je uplašila smrt desetogodišnje Milice Maslić i sedamnaestogodišnjeg Mikice Isailovića koje je napao opasni virus koksaki. U Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" upozoravaju da se virus koksaki prenosi oralno - fekalnim putem ..

alt= kompletan tekst...


Srbija večeras prvi put učestvuje na Pesmi Evrovizije

I Finkinje plaču uz našu "Molitvu"

Organizatori su izašli u susret svim zahtevima naše delegacije, a pored toga što je Marijin nastup izazvao jezu kod svih članova našeg tima, primećeno je i da su i nekim Finkinjama oči suzile dok je Marija pevala ..

alt= kompletan tekst...


Nastavljen drastičan pad indeksa deonica kompanija

Radikali oborili i akcije stranih firmi

Tržišna cena preduzeća mereno indeksom na Beogradskoj berzi pala za samo četiri dana za milijardu i po evra

BEOGRAD - Iako je možda juče bilo i nevernih Toma da izbor predsednika Skupštine Tomislava Nikolića nije uticao na pad cena akcija na Beogradskoj berzi, jučerašnja dešavanja bi trebalo da ih razuvere. Mada bi jedan od krivaca za strmoglavi pad na domaćoj berzi moglo da ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange