GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 5. 5. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Završnim rečima šestorice optuženih, juče završen glavni pretres za ubistvo premijera Srbije, presuda zakazana za 23. maj

JOVANOVIĆ: Nisam ubio premijera

Ucenili su me, primorali da učestvujem u lažiranju izjave kako bi se podržala priča lansirana nekoliko sati posle ubistva ..

Presuda za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića, likvidiranog 12. marta 2003. godine u dvorištu zgrade Vlade Srbije, biće izrečena 23. maja u 11.30 sati u sudnici ..Bivši pioniri, omladinci i poštovaoci Josipa Broza Tita okupili se na godišnjicu smrti u Kući cveća

Druže komandante, javljam se po dogovoru

Četvrtog maja 1980. u tri sata i pet minuta cela Jugoslavija, šokirana smrću druga Tita, mirno je stajala u tišini, a 27 godina kasnije žal za prošlim vremenima dovela je na maršalov grob, u Kuću cveća, oko 2.000 bivših pionira. Nekada sa crvenim maramama oko vrata, danas ..


Predlažem mandatara, Đelić jedini zvanični kandidat

BEOGRAD- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da u ovom trenutku nema dogovora o formiranju nove vlade i naglasio da će, uprkos tome, kao predsednik Republike, poštovati svoje ustavne nadležnosti i parlamentu, u predviđenom roku, predložiti kandidata za premijera.
On je objasnio da DSS, NS i G17 plus, ne žele da se ..


Jadranka Jovanović, operska diva, o nagradama, uspesima i planovima

Za koncerte u top-formi

Nagrada "Zlatni beočug" za mene ima poseban značaj jer sam se rodila u Beogradu, pošto niko, kao što znamo, nije prorok u svom selu

Sudeći po nizu solističkih koncerata koje je održala poslednjih nekoliko meseci u zemlji i inostranstvu, Jadranka Jovanović, prva dama savremene srpske operske scene, u dobroj je ...


Stanovništvo uzelo pozajmice koliko pola celokupne privrede

Građani duguju 2,57 milijardi evra

Kreditno zaduženje po glavi stanovnika je oko 330 evra, a u odnosu..

BEOGRAD - Građani Srbije po osnovu uzetih kredita bankama duguju dve milijarde i 570 miliona evra, što iznosi oko deset odsto bruto domaćeg proizvoda zemlje, pokazuju podaci Kreditnog biroa, koje je obradio Fond za razvoj ekonomske nauke. Ovaj broj predstavlja trećinu ..


Kvalifikacioni ispiti za upis u srednje škole održaće se 18. i 19. juna

Počinje upisna groznica

Pored već postojećih zanimanja, osmaci će ove godine moći da upišu i 16 novih obrazovnih profila
Pravila upisa ostaće ista, a da bi učenik položio test mora ..

BEOGRAD - Upis učenika u srednje škole počinje 21. maja i trajaće do 12. jula. Osmi razred će ove godine ..


U Okružnom sudu izrečena kazna Živi Ivanovu (46) iz Čoke

Ubici slepe starice 35 godina zatvora

Ivanov je 1. novembra 2006. pokušao da siluje Julijanu Tot (74), a kada je onesvestio, iskopao je rupu u dvorištu da je zakopa. Međutim, kada je čuo ..

ZRENJANIN/ČOKA - Zbog ubistva Julijane Tot (74), počinjenog 28. oktobra prošle godine, Živa Ivanov (46) iz Čoke, koji se od 1. novembra 2006. godine nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Zrenjaninu, osuđen je na 35 godina zatvora, što je najduža kazna u novijoj istoriji ..


 
 

     

FastCounter by LinkExchange