GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 3. 5. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Četvoro mrtvih i osam povređenih u dve nesreće

SREMSKA MITROVICA/SIVAC - U saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak uveče u 18.20 časova dogodila u selu Manđelosu kod Sremske Mitrovice dve osobe su poginule, a osam je povređeno, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Kako je javio Fonet, poginuli su Milica B. (49) i Borko M. (26) iz Sremske Mitrovice, teške telesne povrede zadobili su Milena S. (16) iz Rume, Zoran S. (22) i Jelena B. (22) iz Sremske Mitrovice, a lake Vesna S. (40) iz Rume i Sanja M. (19), Ljubiša S. (25), Milana M. (17) i Danijela B. (17) iz Sremske Mitrovice. Do nesreće je, prema navodima policije, došlo kada je Zoran S, vozeći "BMV" tokom preticanja "zakačio" vozilo "daevu", za čijim volanom je bila Vesna S, usled čega su oba automobila sletela sa puta.

Teško povređeni Goran S. prevežen je u Urgentni centar u Beogradu, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja. Ostali povređeni zbrinuti su u medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici.

Robert Fekete (19) i Dejan Madžgalj (33) poginuli su u saobraćajnoj nesreći, koja se u noći između ponedeljka i utorka, oko tri sata posle ponoći, dogodila u Sivcu, kod Kule, javila je Sina. Do nesreće je došlo kada je Miroslav P. (19), iz Sivca, "fordom" udario u bicikl sa motorom kojim je upravljao Fekete, koji se kretao iz suprotnog pravca. Fekete i Madžgalj preminuli su na licu mesta.

Miroslav P. uhapšen je i uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Okružnog suda u Somboru, zbog postojanja osnovne sumnje da je učinio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Saobraćajna policija saopštila je da su na putevima u Srbiji prvog dana prvomajskih praznika evidentirane 183 saobraćajne nezgode u kojima je pet osoba izgubilo život, a 125 je teže i lakše povređeno, preneo je Tanjug.

U Beogradu su se dogodile 53 saobraćajne nesreće u kojima je 12 osoba povređeno, a jedna je naknadno podlegla povredama, preneo je juče ujutro Auto-moto savez Srbije.


vesti po rubrikama

^hronika

Istraga o dvostrukoj tragediji u Popadićima kod Mionice
Sahranjeni mladići nastradali u Ravaničkoj pećini
Draškovića sutra izručuju Italiji
DNK laboratorija otkriva kriminalce
Četvoro mrtvih i osam povređenih u dve nesreće