GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 22. 04. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Naš reporter brutalno napadnut dok je obavljao profesionalni zadatak

Vehabije pretukle novinara Glasa Zorana Šaponjića

Dok je fotografisao pogrebnu povorku, novinara napala grupa muškaraca, udarala ga i psovala

Novinar Glasa javnosti Zoran Šaponjić napadnut je juče u Novom Pazaru dok je bio na profesionalnom reporterskom zadatku. Šaponjić je fotografisao kolonu koja je nosila telo ubijenog vehabije Ismaila Prentića, sa udaljenosti od oko 40 metara, zaklonjen iza parkiranog vozila.

S leđa ga je napao krupan muškarac i pokušao da mu otme fotoaparat, psujući ga i vređajući na najgori način. Iz kolone se izdvojilo još nekoliko muškaraca koji su ..


Vlada poslala četvoro službenika na prolećno zasedanje MMF-a i Svetske banke

Skup izlet Parivodića i Bubala do Vašingtona

Za pet dana u SAD ministri Predrag Bubalo i Milan Parivodić, Vesna Džinić, direktor Uprave za trezor i Vesna Arsić, državni sekretar, potrošili 1,5 miliona dinara da bi od MMF-a čuli ono što im je više puta ponovljeno, a to je da država ne sme da rasipa pare

BEOGRAD - Brojna delegacija Vlade Srbije vratila se u utorak iz Vašingtona, gde je prisustvovala prolećnom zasedanju Međunarodnog monetarnog fonda. Mesec dana ranije MMF je bio u Beogradu, pa je pitanje šta su to naši ministri imali da im ..


Pobedom Kenijca Malunija i Olivere Jevtić završen 20. beogradski maraton

Olja najbrža i na jednoj nozi

Ovo je bila moja najteža trka u karijeri. Osećala sam bol u nozi, ali sam htela da izdržim do kraja... Bog mi je pomogao da završim trku, rekla je Jevtićeva

Tri puta Bog pomaže, kao da je rekla u sebi naša najbolja atletičarka Olivera Jevtić i tri puta se brzo prekrstila gurkajući se na čelu grupe maratonaca, koja je s nestrpljenjem očekivala znak za start 20. beogradskog maratona. Uz idealne vremenske uslove ispred crkve Svetog..


Glumica i pisac Eva Ras, dobitnica Zlatnog prstena na Sajmu knjiga u Skoplju

Moja najveća dela su nazvana crnim talasom

Nisam bila miljenica krutih vremena komunističke diktature, naprotiv. Kinezi imaju drevnu poslovicu; "Ne dao vam Bog da živite u zanimljivim vremenima", a pošto je nama na ovim prostorima upravo to dao, trebalo bi i više da objavljujem

Eva Ras je srpska glumica, slikar i pisac, poreklom mađarska Jevrejka, rođena u Subotici napisano je o njoj na Internetu, ali to je samo početak priče o ženi, čije su uloge obeležile našu kinematografiju, a čiji sadašnji rad ostavlja dubok trag u našoj savremenoj književnosti. Ovih ..


 
 

     

FastCounter by LinkExchange