GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 17. 04. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Sinhronizovani protesti širom Srbije zbog napada na novinara

Pet do dvanaest da se suprotstavimo bombama

Građani poručili da je cilj akcije sprečavanje nasilja u Srbiji, koje je eskaliralo. Protest organizovao LDP zbog napada na novinara Dejana Anastasijevića

BEOGRAD/NIŠ/KRAGUJEVAC/VALJEVO/ZRENJANIN - U velikom broju gradova u Srbiji juče su održani sinhronizovani petominutni protesti zbog bombaškog napada na novinara nedeljnika Vreme Dejana Anastasijevića. Napad se dogodio u subotu rano ujutru, kada je..


Hrvatska još odugovlači sa vraćanjem imovine koja je u srpskom vlasništvu

Koplja će se lomiti oko Jadranskog naftovoda

Bivša republika sprečava uknjiženje imovine, gde su jasni vlasnički odnosi, a problem će se otvoriti tek kada se budu vrednovala ulaganja Srbije u kapitalne objekte na hrvatskoj teritoriji

BEOGRAD - Iako je pre tri godine i poslednja zemlja bivše SFRJ ratifikovala Sporazum o sukcesiji, srpske firme, kako društvene tako i državne, nisu povratile svoju ..


Radnici "Rakete" izbušili gume

UŽICE - Radnici užičke "Rakete" blokirali su juče autobusku stanicu u Užicu, tako što su na autobusima koje su iskoristili da zapreče kapiju izduvali gume. U ulici ispred stanice stvorena je velika gužva, zatvoreni su i svi šalteri, pa su putnici bez ikakvih informacija o linijama "obletali" oko stanice, ili stopirali na magistrali.
- Ovo smo uradili iz čistog očaja. Možda će se sada neko ..


Zbog stečajnog upravnika zatražili pomoć lokalne samouprave

Radnici "Fagrama" potražuju 35 plata

Da smo hteli na silu da naplatimo ono što nam pripada, mi bismo, kao neke naše bivše kolege, uzeli iz fabrike mašine i prodali ih, kažu zaposleni u ovoj fabrici

SMEDEREVO - Stotinak bivših radnika smederevskog "Fagrama" okupilo se juče ispred zgrade Skupštine opštine, zahtevajući od predsednika opštine da natera stečajnog ..


O vladi pričaju samo "operativci" dok lideri i dalje ćute

Susret dva lidera još ni na vidiku

Najave da su sastanci predstavnika stranaka koje treba da je formiraju vladu učestaliji, primećuju samo u DSS-u, dok u DS-u, G17 plus i Novoj Srbiji i dalje čekaju da ih "neko obavesti" dokle se stiglo u pregovorima

BEOGRAD - I pored uveravanja Andrije Mladenovića, portparola Demokratske stranke Srbije, koji kaže da su "učestaliji radni sastanci i viđenja" predstavnika stranaka koje ..


BEOGRADSKI MARATON

Dolaze legende Pauel i Bimon

Promoter 20. beogradskog maratona 21. aprila biće svetski rekorder u skoku u dalj Majk Pauel, a specijalni gost bivši rekorder u skoku u dalj Bob Bimon. Tim povodom direktor preduzeća Beogradski maraton Dejan Nikolić kaže da je posle Merlin Oti 2005. i najboljeg atletičara..

 
 

     

FastCounter by LinkExchange