GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 16. 04. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
OBLAST BRANKOVIĆA

U vagonu otpremljenom iz nikšićke Željezare nađeni radioaktivni vojni uređaji

U Srbiju vraćeno 50 tona radioaktivnog gvožđa

Vagon sa otpadnim gvožđem ekspresno je u subotu popodne vraćen iz Nikšića u Prijepolje pošto je prilikom kontrole u krugu Željezare otkriveno da ono ima povišenu radioaktivnost. Vlasnik otpada u Sevojnu izjavio da nikada nije imao takve delove vojne opreme

PRIJEPOLJE - Stručnjaci Instituta za nuklearne nauke u Vinči našli su juče u transportu sa 50 tona gvožđa, koji je vraćen iz Željezare Nikšić, predmete koji su uzrok povišene radioaktivnosti. To su za sada neidentifikovani vojni instrumenti za koja je utvrđeno ..

alt= kompletan tekst...


SPECIJALNI DODATAK - PLAN MARTIJA AHTISARIJA ZA KOSOVO I METOHIJU

Komisija za hartije od vrednosti pod pritiskom Vlade Srbije

Tajkuni izbacuju ruskog ulagača iz trke za Putnik

Dimitrij Lucenko ponudio 100 dinara više po akciji od kiparske "Acione investments", iza koje stoje dva srpska tajkuna, posle čega je Ministarstvo za trgovinu saopštilo da za privatizaciju "Putnika" cena ne treba da bude presudna, nego je "važna kompletna ponuda"

Najbliži saradnici premijera Srbije Vojislava Koštunice vrše pritisak na Komisiju za hartije od vrednosti da diskvalifikuje ponudu Dimitrija Lucenka, za privatizaciju Auto-transportnog društva "Putnik", saznaje Sina. Naime, Komisija treba da diskvalifikuje ruskog biznismena ..

alt= kompletan tekst...


GLAS JAVNOSTI I AGENCIJA IPRES Kakvi su stavovi građana Srbije o popularnosti Vojske

Vojska je oslabljena

Skoro petina ispitanih građana (18,55%) smatra da je srozavanju ugleda Vojske doprinela privrženost komandnog kadra evroatlantskim integracijama Blizu pet odsto građana (4,67) navelo je i neke druge razloge, koji su urušili ugled Vojske. Većina (54,99) smatra da Vojska Srbije danas nije u stanju da odbrani teritoriju države

Od vremena Jugoslovenske narodne armije i raspada socijalističke Jugoslavije i suprotstavljanja Vojske NATO paktu 1999. sve do 5. oktobra 2000. Vojska je bila najpopularnija institucija u državi. Posle petooktobarskih promena i užurbanih reformi popularnost oružanih snaga ..

alt= kompletan tekst...


Andriju Draškovića izručuju Italiji

BEOGRAD - Kontroverzni biznismen Andrija Drašković (44), koji se više od meseca dana nalazi u nemačkom zatvoru u Vajterštatu, uskoro će biti izručen italijanskom tužilaštvu za borbu protiv mafije koje ga sumnjiči za pomaganje mafijaškim grupama u međunarodnom švercu droge ..

alt= kompletan tekst...


AKCIJA GLASA JAVNOSTI Pomozimo najsiromašnijim porodicama u Srbiji (13)

Ne smemo odbacivati nemoćne i siromašne

S obzirom na činjenicu da je veliki broj onih koji nisu u mogućnosti da zadovolje elementarne životne potrebe i obezbede svojoj deci normalno odrastanje i školovanje, pokrenuli smo akciju da pokušamo da im pomognemo. Ako ste zainteresovani da se uključite javite se na imejl: solidarnost@glas-javnosti. co. yu

Marica Nedić (5) obolela je od paralize i teško se kreće, a njen brat Bratislav (12) je nepokretan i slep. Oboje su, s majkom Goricom, smešteni u Rehabilitacionom centru u Ribarskoj banji i o njima brine ovdašnje osoblje na čelu sa direktorom dr Branislavom Katančevićem ..

alt= kompletan tekst...


Vaterpolisti Partizana pobedili Mladost u Zagrebu u 5. kolu Evrolige

"Crno-bele" kapice u četvrtfinalu

Presudni korak ka drugoj rundi Evrolige napravili su vaterpolisti Partizana ubedljivom pobedom nad ekipom Mladosti (6:11) u sred Zagreba. Mladi tim Dejana Udovičića nije se uplašio mnogo iskusnije ekipe, tako da se sa osmehom vraćaju u našu prestonicu, da kuju nove evro planove ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange