GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 15. 04. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
OBLAST BRANKOVIĆA

Eksplodirala "kašikara" na prozoru stana Dejana Anastasijevića

Bombaški napad na novinara Vremena

Ručna bomba bila postavljena na sims prozora Anastasijevićevog stana u prizemlju zgrade u Hadži Đerinoj ulici 14. U napadu niko nije povređen

BEOGRAD - Na prozoru stana novinara nedeljnika Vreme Dejana Anastasijevića juče je eksplodirala ručna bomba "kašikara", saopštila je policija. Bomba je bila postavljena na simsu prozora, u prizemlju zgrade u Hadži Đerinoj ulici 14, u blizini Kalenić pijace ..

alt= kompletan tekst...


SPECIJALNI DODATAK - PLAN MARTIJA AHTISARIJA ZA KOSOVO I METOHIJU

Akcija Glasa javnosti Pomozimo najsiromašnijim porodicama u Srbiji (12)

Devojčica i deda - sami na svetu

S obzirom na činjenicu da je veliki broj onih koji nisu u mogućnosti da zadovolje elementarne životne potrebe i obezbede svojoj deci normalno odrastanje i školovanje, pokrenuli smo akciju da pokušamo da im pomognemo. Ako ste zainteresovani da se uključite javite se na imejl: solidarnost@glas-javnosti. co. yu

Selo Bosuta udaljeno je 20 kilometara od Aranđelovca. Od sela prema zaseoku gde žive Lazići ima još oko tri kilometra makadamskog puta, ali do njihove kuće dolazi se peške. Na dvorišnoj kapiji sačekuje deda Zdravko, koji je napunio 77 godina. Sa njim živi trinaestogodišnja unuka ..

alt= kompletan tekst...


Mitinzi opozicije i kontramiting Putinovih pristalica u Moskvi

Policija sprečila neodobreni marš

Privedeno oko 200 simpatizera liberalne opozicije, među kojima je i lider Ujedinjenog građanskog foruma Gari Kasparov, nekadašnji svetski prvak u šahu

Organi reda u Moskvi uspeli su juče da ispune zadatak. Tokom akcija opozicije, uprkos brojnim nagađanjima, ipak nije došlo do masovnih sukoba demonstranata i policije. Juče je u ruskoj prestonici održano niz masovnih manifestacija - protestna šetnja pripadnika liberalne politike ..

alt= kompletan tekst...


Kfor uhapsio dva Srbina

KOSOVO POLJE - Pripadnici švedskog Kfora priveli su Sinišu Jovanovića i Dragišu Mijatovića u okviru akcije koju provode u selu Ugljare kod Kosova Polja u potrazi za oružjem. U Kosovskoj policijskoj službi Srni je potvrđeno da je Jovanoviću i Mijatoviću ..

alt= kompletan tekst...


INTERVJU Li Guobang, ambasador Kine u Srbiji, o odnosima između dve zemlje

Kina za nastavak dijaloga i kompromisno rešenje

Podržavamo odluku SB da se pošalje misija na Kosovo i Metohiju radi upoznavanja sa situacijom na terenu

Ambasador Kine u Srbiji Li Guobang izjavio je agenciji Tanjug da se zvanični Peking zalaže za nastavljanje dijaloga i pronalaženje kompromisnog rešenja za Kosovo i Metohiju, prihvatljivog i za Beograd i za Prištinu ..

alt= kompletan tekst...


MOJE DRUGO JA Glumica Kalina Kovačević, junakinja filmova "Jesen stiže, Dunjo moja" i "Konji vrani"

Tražim muškarca za ples

Obožavam da igram, tako da je moja sadašnja preokupacija salsa. Da imam para, otvorila bih klub kao iz crno-belih filmova, sa orkestrom, podijumom u centru, sa strane bi bili oni okrugli stolovi sa lampicama. Orkestar bi svirao sve i svašta, od džeza do salse i svi bi plesali - to bi bilo obavezno

Mlada glumica Kalina Kovačević, ćerka Ljiljane Blagojević i dramskog pisca Siniše Kovačevića, devojka je čudesne pojave, holivudske lepote, manekenskog stasa, aristokratskog držanja, lepog vaspitanja ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange