GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 13. 04. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
OBLAST BRANKOVIĆA

Nemački ambasador se izvinio zbog najave otvaranja krize u Sandžaku i Vojvodini

Cobel: Kriv sam samo ja

Tadić i vlada tražili od nemačkog MIP -a da se zvanično ogradi od svog ambasadora
Aleksandar Popović: On uprkos gostoprimstvu ne poštuje dostojanstvo državnih institucija

BEOGRAD - Nemački ambasador u Beogradu Andreas Cobel izvinio se juče zbog najave da Kosovo može da otvori slične probleme u Vojvodini i Sandžaku i to tek pošto su skočili na noge vlada i predsednik Srbije, Rusija i Mađarska ..

alt= kompletan tekst...


SPECIJALNI DODATAK - PLAN MARTIJA AHTISARIJA ZA KOSOVO I METOHIJU

Već četiri dana vatrogasci se bore sa stihijom u atarima oko Knjaževca

Požar progutao hiljadu hektara borove šume

Požar izbio i kod Zaječara i prelazi granicu sa Bugarskom. Za sada nema nastradalih, a sumnja se da je požar podmetnut. Policija otkrila krivca

ZAJEČAR/KNJAŽEVAC - Požar koji je pre četiri dana izbio na niskom rastinju u ataru knjaževačkog sela Lokva, na mestu zvanom Gola čuka, a koji nije lokalizovan zbog vremenskih uslova i nepristupačnog terena, do sada je uništio oko hiljadu hektara borove šume ..

alt= kompletan tekst...


INTERVJU Danijel Server, direktor Balkanske inicijative pri Institutu za mir u Vašingtonu

Beograd utiče na veto Rusije

Verovatno će rezolucija o Kosovu okončati Rezoluciju 1244, potvrditi Ahtisarijev plan i dati punomoćje za nastavak međunarodnog civilnog i vojnog prisustva

- Rezolucija 1244 ne primenjuje se u potpunosti i to na mnogo načina, što povećava rizik od nasilja nad Srbima. I ne razumem kako bi odlaganje rešenja statusa Kosova ili odluka da se ono vrati pod suverenitet Srbije, smanjilo rizik od nasilja nad Srbima ..

alt= kompletan tekst...


Ubio se penzionisani pukovnik

NIŠ - Penzionisani potpukovnik Milivoje Cvijetić (80), ubio se prekjuče ujutro u prizemlju zgrade u kojoj je živeo, na Sinđelićevom trgu 18. Nesrećni čovek je pucao sebi u glavu iz službenog pištolja i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta ..

alt= kompletan tekst...


Radnici prete da će zapaliti RK "Beograd"

BEOGRAD - Nekoliko stotina radnika Robnih kuća "Beograd" protestovalo je juče zbog toga što je za danas zakazana sednica Odbora poverilaca na kojoj će se razgovarati o prodaji te kompanije kroz stečaj. Oni su na skupu u Upravnoj zgradi te trgovačke kompanije ..

alt= kompletan tekst...


INTERVJU Snežana Samardžić-Marković, pomoćnica ministra odbrane

Položaj Vojske Srbije ne zavisi od NATO-a

Smanjenje naoružanja predstavlja samo jedan deo reforme. Manji broj tenkova u budućnosti ni na koji način neće ugroziti bezbednost zemlje

Pristupanje naše zemlje Partnerstvu za mir u novembru prošle godine omogućilo je popravljanje položaja Vojske Srbije u nekoliko segmenata. Možda je moglo biti i bolje, ali to ne zavisi od NATO-a nego od nas, kaže u razgovoru za Glas Snežana Samardžić-Marković ..

alt= kompletan tekst...


Akcija Glasa javnosti Pomozimo najsiromašnijim porodicama u Srbiji (10)

Majku sedmoro dece stigla i teška bolest

S obzirom na činjenicu da je veliki broj onih koji nisu u mogućnosti da zadovolje elementarne životne potrebe i obezbede svojoj deci normalno odrastanje i školovanje, pokrenuli smo akciju da pokušamo da im pomognemo. Ako ste zainteresovani da se uključite javite se na imejl: solidarnost@glas-javnosti.co.yu

Milisav i Svetlana Jovanović iz sela Bukovik, nadomak Aranđelovca, izrodili su sedmoro dece. Najstarija je Marija, koja ima devetnaest, a najmlađi Stanko sedam godina. U dvanaestogdišnjem razmaku između najstarijeg i najmlađeg deteta, na svet su još došli ..

alt= kompletan tekst...

 
 

     

FastCounter by LinkExchange