GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 10. 04. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
OBLAST BRANKOVIĆA
[an error occurred while processing this directive]

Može li Srbija da odgovori na ofanzivu Prištine za nezavisnost

Albanski lobisti nadjačavaju Srbiju

Janjić: Srpski kokus u američkom Kongresu imao je vrlo uticajne ljude, ali se osuo i sada spao na dva čoveka

BEOGRAD - Iako nam se čini da je albanski lobi vrlo uspešan, to su u stvari sve aktivnosti koje datiraju još od 2005. godine - rekao je za Glas analitičar Dušan Janjić o nizu aktivnosti koji su Albanci počeli pre svega u Americi, pokušavajući da izlobiraju nezavisnu državu.Beograd je, istakao je..

[an error occurred while processing this directive]
SPECIJALNI DODATAK - PLAN MARTIJA AHTISARIJA ZA KOSOVO I METOHIJU

Spektakularna otmica Draška Vukovića (29) u Danskoj

Narkomafija otela Crnogorca od policije

Vuković je otet u sačekuši dok je prebacivan u zatvor Frederiksund,
a u pucnjavi je ranjeno 11 policajaca

PODGORICA - Beranac Draško Vuković (29), koji je polovinom februara sa dva zemljaka uhapšen u Danskoj sa velikom količinom droge, uspeo je 31. marta da pobegne tamošnjoj policiji prilikom prebacivanja ..


INTERVJU : Folker Šefer, nemački scenograf, o filmu

Inspiracija za rad - Anica Dobra

U scenariju Stefana Arsenijevića osvojili su me topli humor i fina ironija. Najbolja u karijeri scenografija u "Čudesnoj sudbini Amelije Pulen". Očaran sam Ženeovom preciznošću

Nemački scenograf Folker Šefer svetsku slavu je stekao radom na scenografiji za film "Čudesna sudbina Amelije Pulen" Žana Pjera Ženea. Sa ekipom prvog igranog filma mladog reditelja Stefana ..


Teška nesreća na Ibarskoj magistrali u blizini Rušnja

Jedan poginuo, sedmoro povređeno

Stradao vozač "opel vektre", beogradske registracije, dok su teže i lakše povređeni putnici kombija "mercedes sprinter", nemačkih registarskih oznaka

BEOGRAD - Za sada neidentifikovani muškarac je poginuo, a sedam osoba je teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 8.40 na Ibarskoj magistrali u blizini Rušnja. Poginuo je vozač automobila "opel vektra", registarskih ..


intervju : Andrija Mandić, predsednik Srpske narodne stranke

Nećemo prihvatiti ustav protiv Srba

Ako parlamentarna većina zaista želi dobro Crnoj Gori, bilo bi pametno da nas sve uključi u politički život poštujući pravnu maksimu: "sva prava svima i jednaka prava za sve"

Srpska lista (SL), podržavajući Nacrt ustava Crne Gore, podržala je, pre svega, alternative na osnovni tekst ustava, u kome postoje rešenja koja diskriminišu srpski narod u Crnoj Gori, kaže u razgovoru za Glas predsednik Srpske narodne stranke ..


Velimir Ilić, ministar za kapitalne investicije

Kupujemo deo "Luke Bar"

Cela saobraćajna strategija Srbije orijentisana je ka Baru i zato je bitno da dobijemo makar jednu zonu, kako bi izbegli rizik da Crnogorci kažu da ih ne zanima srpska privreda - tvrdi Ilić

BEOGRAD - Srbija će pokušati da dobije deo vlasništva po osnovu ranijih investicija ili da kupi jedan deo "Luke Bar", pre nego što tamošnje vlasti obave njenu privatizaciju, kaže ministar za kapitalne .. 
 

     

FastCounter by LinkExchange