GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 23. 2. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Drugi dan pregovora Beograda i Prištine u Beču završen bez vidljivog pomaka i jednako žučno kao prekjuče

Albanci ponudili Srbima da budu ikebana

ČELIĆ: Albanci su otkrili svoj obrazac razmišljanja: "Kosovo na papiru mora biti multietničko, ako to već mora, onda će to biti samo formalno - mi ćemo..

Drugog dana bečkih pregovora o statusnom rešenju za Kosmet nije prošao ni najznačajniji predlog Beograda da se formira srpski entitet na Kosovu i Metohiji i da se ..


SPECIJALNI DODATAK - PLAN MARTIJA AHTISARIJA ZA KOSOVO I METOHIJU

Piksi priznao da sin Miroslava Miškovića nezvanično finansira Zvezdu

Miškoviću junioru ponuđena i fotelja!

Marko je mlad, sposoban čovek i ima sve potrebne atribute da nam pomogne da privolimo velike firme da uđu u sponzorski pul, kaže Dragan Stojković

Iako ima samo 27 godina, Marko Mišković je važna karika u lancu finansija Crvene zvezde. Sin poznatog, ali i najvećeg srpskog tajkuna Miroslava Miškovića, dosada je ..


Jovan Kerkez (58) iz Novog Sada stradao na radnom mestu

Usisala ga mašina za pravljenje žice

Kerkez je radio u firmi "Asko Vidak", a do nesreće je došlo kada je pokušao da iz mašine izvuče zaglavljenu žicu. U tom trenutku mašina se iznenada pokrenula i povukla Kerkeza

NOVI SAD - Radnik na poslovima izvlačenja žice u firmi "Asko Vidak", Jovan Kerkez (58) iz Novog Sada poginuo je na radnom mestu kada ga je "usisala" mašina za ..


Uhapšeni kragujevački profesori pojavili se juče pred istražnim sudijom Okružnog suda u Smederevu, javnost traži nastavak akcije

Počela i bežanija zbog lažiranih diploma

lTroje zaposlenih u kragujevačkom "Vodovodu i kanalizaciji" napustilo firmu zbog, izgleda, lažiranih diploma. Specijalno tužilaštvo se oglasilo nenadležnim za kragujevački slučaj

BEOGRAD - Saslušanje veće grupe profesora Pravnog fakulteta u Kragujevcu uhapšenih u utorak u spektakularnoj akciji MUP-a juče je započeto ..


Zastupnik porodice Đinđić predlaže nove svedoke

Svedoče Koštunica, Bulatović i Tomić?

Na spisku svedoka je i prvi čovek policije Dragan Jočić, bivši komandant Žandarmerije Goran Radosavljević Guri i drugi. Milorad Ulemek Legija juče..

BEOGRAD - Advokat Srđa Popović, pravni zastupnik porodice ubijenog premijera Zorana Đinđića, najavio je juče da će u današnjem nastavku suđenja ..


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange