GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 20. 2. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Nemate vremena da rasipate snagu na situacije koje se nameću. Organizam govori da se treba primiriti i napuniti baterije. Mnogi Ovnovi su u čudnom ljubavnom trouglu. Muškim pripadnicima znaka on ne smeta, dok se žene bune jer su ugrožene. Sve probleme sami rešavate. Drugi samo zamagljuju stvari. Suočite se sa tom konstatacijom. Zapljusnuo vas je talas optimizma. Svesni ste pogodnosti, ali i činjenice da ih ne treba sve prihvatiti, već se okrenuti najkvalitetnijim. Zahvaljujući skladu na nivou ličnosti, očekuje vas odličan period. Problema mogu imati samo Bikovi koji su previše konzervativni. Ukoliko ste planirali hiruršku intervenciju, pokušajte da je odložite. Ima vremena i za to. S partnerom doživljavate sjajne trenutke. Dobra komunikacija uslovljava odlično seksualno funkcionisanje. Erotika potiče iz glave. Patrijarhalni pripadnici znaka moraju da shvate da je njihovo vreme prošlo, da su promene neminovne. Stari sistem vrednosti je prevaziđen.

 

RAK LAV DEVICA
Ako nastavite da žurite kad je reč o poslu, lako se možete iscrpsti, pa čak i razboleti. Morate biti strpljivi i oprezni, i to ne samo kad je zdravlje u pitanju. Neprijatnost je moguća sa više strana: uniformisana lica, povrede u domaćinstvu, problemi sa saobraćajnim prekršajima. No, pošto znate da opasnosti vrebaju, pojačajte oprez i samim tim ćete ih uspešno izbeći. Pred vama je naoko teško rešiv problem. Međutim, dovoljno je da prosto iz korena promenite taktiku i sve će biti u redu. Pošto je motiv jak, odluka o radikalnim promenama zarad postizanja željenog cilja neće vam teško pasti. Brže hitajte u susret promenama, kako vas vreme ne bi pregazilo. Sređujete međuljudske odnose i rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili za takav korak, pošto su se stvari u međuvremenu dodatno iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči. Zašto?

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Kuća je glavno poprište svih današnjih zbivanja. Nije isključeno da ćete neke poslove obavljati u svom domu, kao ni to da ćete imati goste. Trenutno je domaća atmosfera bekstvo od stvarnosti u kojoj vrebaju mnoge zamke. Pošto ste dodatno oprezni, ne želite nikakav rizik. Ko ne reskira, taj ne dobija. Razmislite o tome. Na vas se trenutno sve lepi: i ljubav, i novac, i kilogrami. Što se ovog poslednjeg tiče, morate hitno da reagujete jer će vaš "vitki struk", koji inače privlači pažnju, biti doveden u pitanje. Nezaboravni trenuci utiču na to da se dobro osećate. Morate se pripremiti i za period stagnacije, koji je neminovan. Ukoliko nastavite da se nervirate ovim tempom, prvo će na udaru biti ono što je trenutno najslabije, a to je zdravlje. Pokušavate da na razne načine sanirate ovaj problem. Nemojte zanemariti psihički mir. On je preduslov da sačuvate ono do čega vam je najviše stalo - sopstveno zdravlje. Nema razloga da posustanete u ostvarenju unutarnjeg sklada.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Na udaru mnogih pripadnika ovog znaka trenutno je nervni sistem. Pošto ste nepopravljivi optimista, a sve okolnosti ukazuju na to da problem nećete tako lako rešiti i normalno je da vam nije pravo. Ne dajte se! Setite se da je teških momenata bilo i ranije, pa ste ih uspešno prevazišli. Teškoće su prolazne prirode. Rešićete ih uskoro. Često ćete menjati raspoloženje, pa budite oprezni jer u onoj lošoj fazi biste mogli da napravite greške. Nemojte tražiti savršenstvo u sitnicama. Mali potresi u ljubavi, ali sa srećnim završetkom. Da biste prevazišli sve današnje prepreke, biće vam potrebno puno snage i samokontrole. Osećate se konfuzno, niste sigurni šta zapravo hoćete. Uzmite od života sve što vam danas bude ponudio, a ponudiće vam puno. Odbacite sve što vam ne prija, ali i osobe u čijem se društvu neprijatno osećate. Pred vama je poslovni uspeh praćen finansijskim dobitkom. Ne možete da se požalite ni na ljubav. Stvari se odvijaju na krajnje zadovoljavajući način.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Visokoobrazovane i poslovne mlade dame sklone žestokoj kapljici
Med i mleko leče mamurluk
Prijateljica sa kojom delite dobro i zlo uneće harmoniju u vaš brak
GLASOVA KUHINJA - SLANE PALAČINKE