GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 20. 2. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Supružnici pronađeni mrtvi u kući

ČAČAK - U porodičnoj kući Đorkovića u Ulici Miodraga Dabovića, u čačanskom naselju LJubić, juče oko 11 časova pronađena su beživotna tela Bože (71) i Dragice (70) Đorković. Supružnike je mrtve pronašla njena sestra, koja je sa suprugom došla da ih obiđe. Dragičin leš je nađen u fotelji u dnevnoj sobi sa prostrelnom ranom od vatrenog oružja u predelu vrata, dok je Božo ležao u hodniku sa prostrelnom ranom na slepoočnici, a pored njega je bio pištolj "TT", kalibra 7,62 milimetara. Pretpostavlja se da je do tragedije došlo tog jutra, pošto su komšije videla Božu u dvorištu oko osam sati. U komšiluku niko nije čuo pucnje, iako su kuće veoma blizu jedna drugoj.

Prva komšinica Vesna Radivojević ispričala nam je da među Đorkovićima nije bilo trzavica i da su živeli mirno. Imaju dve ćerke koje sa svojim porodicama žive u Beogradu i Čačku. Do penzionisanja oni su živeli u Beogradu.

Prema rečima istražnog sudije Branimira Stanića, istraga će utvrditi da li je reč o ubistvu ili o ubistvu i samoubistvu. On je naložio obdukciju tela dvoje Đorkovića, a u daljem istražnom postupku biće utvrđivane druge pojedinosti koje će razjasniti ovaj tragični događaj.

O. D. (Sina)


vesti po rubrikama

^hronika

Supružnici pronađeni mrtvi u kući
Nastavak suđenja za najveću pljačku u istoriji Japana
Ručnu bombu ubacili u prodavnicu
Suđenje okrivljenima za ubistvo srpskog premijera