GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 19. 2. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Srpski pregovarački tim spreman za novu rundu pregovora

Pregovarači danas dobijaju dnevni red

Jakšić: Nećemo nikom pružiti zadovoljstvo da ne odemo i ne učestvujemo ozbiljno, pa da kažu kako opstruišemo pregovore i da nećemo da se dogovorimo

BEOGRAD - Koordinatori srpskog pregovaračkog tima Slobodan Samardžić i Leon Kojen dostaviće danas svim članovima tima jedinstven program u kome su sadržana uputstva i odrednice kojih će se beogradski tim pridržavati na novim pregovorima o statusnom rešenju..


intervju : Balint Pastor, šef poslaničke grupe SVM i Liste za Sandžak

Rezolucija je trebalo da bude blaža

Ne mislimo da bi položaj Vojvodine i Kosmeta trebalo izjednačavati. Ukoliko dođe do realizacije nekih rešenja iz predloženog teksta, pre svega u vezi zaštite nacionalnih manjina, onda se ona mogu koristiti i na drugim područjima Srbije

Savez vojvođanskih Mađara i Lista za Sandžak formirali su zajednički poslanički klub u novom sazivu Skupštine Srbije, a za šefa poslaničke grupe izabran je Balint Pastor (28), predsednik Izvršnog odbora Nacionalnog saveta mađarske nacionalne manjine. U razgovoru ..


Umesto saobraćajaca, istragu o gaženju pešaka preuzela kriminalistička policija

Ubijeni Beriša bio svedok protiv Ramuša Haradinaja

Iako Haški tribunal to demantuje, rođak stradalog tvrdi da je na dan pogibije Beriša razgovarao sa nekim iz Međunarodnog suda za ratne zločine. Mercedes koji je vozio Aleksandar Ristović pokosio trojicu pešaka na trotoaru puste ulice

PODGORICA - Kosovski Rom Kujtim Beriša (33), koji je poginuo u petak u saobraćajnoj nesreći u Podgorici, trebalo je da svedoči u Haškom tribunalu protiv bivšeg komandanta OVK i bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, potvrdio je juče podgoričkim ..


Zvonko Karanović o demonstracijama, ratovima, nagradama

Pobeda divnih gubitnika

Previše toga sam video, čuo i doživeo, upoznao previše divnih,talentovanih ljudi koje su slomili grad, droge, provincija, ratovi

Slovi za jednog od najperspektivnijih srpskih pisaca mlađe generacije. Mesto na domaćoj književnoj sceni obezbedio je sebi romanima "Više od nule" i "Četiri zida i grad". Zaobišle su ga najprestižnije književne nagrade(NIN-ova i Vitalova) iako je bio u najužem ..


Profesor Obrad Stanojević, predsednik Nacionalnog saveta za univerzitetske studije

Komplikovana mreža novih naučnih zvanja

Više škole će promeniti imena, uglavnom u akademije strukovnih studija i trajaće tri godine, a oni koji ih završe stavljaće ispred svoje profesije naziv "strukovni"

BEOGRAD - Studiranje ubuduće neće trajati manje od tri godine budući da će više škole promeniti imena i nazvati se najverovatnije akademije strukovnih studija. I na fakultetima će moći da se dobije diploma posle osnovnih trogodišnjih studija, a potom studenti mogu da se..


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange