GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 14. 2. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Danas se konstituiše novi parlament, odmah i rasprava o Predlogu rezolucije za Kosmet

Ahtisarijev plan pada u Skupštini

Na početku zasedanja pristupiće se verifikaciji mandata, a potom na dnevnom redu će biti Predlog rezolucije o Kosovu i Metohiji, kojim će se Skupština odrediti prema planu izaslanika UN Martija Ahtisarija. Na prvoj sednici bi trebalo da bude potvrđen ..

Novi saziv Skupštine Srbije biće konstituisan danas, posle više od tri nedelje od održavanja parlamentarnih izbora. Sednica će biti održana u Domu Narodne skupštine, nekadašnjoj Saveznoj skupštini. Konstitutivnu sednicu sazvao je predsednik bivšeg parlamenta Predrag ..


SPECIJALNI DODATAK - PLAN MARTIJA AHTISARIJA ZA KOSOVO I METOHIJU

Milorad Ulemek tvrdi da je proces montiran

Legija: Voleo bih da me osude na smrt!

U završnoj reči na suđenju za zločin na Ibarskoj magistrali, bivši komandant JSO izjavio da ga ne zanima visina kazne. Optužio Vuka Draškovića za špijunažu dodajući da je lider SPO od kralja opozicije postao ružno pače

BEOGRAD - Milorad Ulemek Legija, bivši komandant rasformirane Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije, juče je u svojoj ..


Policija traga za Goranom Radosavljevićem

Guri u bekstvu

MUP obavestio sud da je za bivšim komandantom Posebnih jedinica policije i Žandarmerije, raspisana poternica, pošto se ne odaziva pozivu na suđenje za ubistvo braće Bitići

BEOGRAD - Srpska policija raspisala je potragu za Goranom Radosavljevićem Gurijem, bivšim komandantom Posebnih jedinica ..


Naš proslavljeni košarkaški as rešio da pokloni penziju

Divac humanitarac

Nisam stigao da sakupim sva potrebna dokumenta na vreme pošto sam bio mnogo zauzet. Nisam odbio nacionalno priznanje, naprotiv, uzeću penziju, ali ću taj novac preusmeriti u drugom pravcu, poručio Divac

Uprava za sport, posle detaljne provere pristiglih dokumentacija, evidentirala je 421 budućeg penzionera koje će uskoro aminovati Vlada Srbije, a na tom spisku nije se ..


Posle dolaska vojske SAD u region Kosmeta pristižu i kompanije te države

Amerikanci prodaju struju od kosovskog uglja

Ispod južne srpske pokrajine nalaze se zalihe lignita dovoljne da se izgradi više elektrana koje bi proizvodile struju vrednu od 1,5 do tri milijarde evra godišnje

BEOGRAD - Možda Kosovo i Metohija nisu izgubljeni, ali energetski potencijal vredan nekoliko milijardi evra manje-više jeste. Ispod južne srpske pokrajine nalaze se..


Dr Ana Jovićević-Bekić, načelnik u Institutu za onkologiju

Svaka treća osoba u Srbiji dobije rak

Zastrašujući statistički podaci pokazuju i da svaka 12. žena oboli od karcinoma dojke

BEOGRAD - Dovoljno je da se suočimo samo sa tri podatka koja iz Instituta za onkologiju i radiologiju, pa da shvatimo da je rak u Srbiji bolest za koju ne postoje ..

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange