GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 10. 2. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

"Ne" Ahtisariju i razbijanju Srbije

BEOGRAD/KOSOVSKA MITROVICA - Jučerašnji protestni skup Srba na Kosmetu održan na Trgu Šumadija u severnoj Mitrovici u znak ne prihvatanja plana Martija Ahtisarija, koji je organizovao SNV, bio je najveći skup ..

alt= kompletan tekst...Stočari rasterani sa barikada, vođe pohapšene, saobraćaj funkcioniše

Žandari gazili preko seljaka

Akcija je koštala koliko je trebalo da daju za naše svinje, ali nećemo odustati i, ako ne ispune zahteve, idemo pred zgradu vlade - kaže Tomislav Šobić

ŠABAC - Pripadnici Žandarmerije uklonili su u noći između četvrtka i petka sa savskog mosta i svih barikada na koje su naišli seljake koji su desetak dana protestovali, a njihove vođe iz Inicijativnog odbora pohapsili i u "maricama" ..

alt= kompletan tekst...


Novo hapšenje carinika

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su, u nastavku rada na otkrivanju zloupotreba carinskih službenika, uhapšene još četiri osobe koje su sačinjavale organizovanu kriminalnu grupu ..

alt= kompletan tekst...


Đaci se u školi, ali i kod kuće, loše hrane i time se ozbiljno ugrožava njihovo zdravlje

Najgora užina su čips i hamburger

Svaki treći stanovnik Srbije je gojazan, što je posledica nepravilne ishrane u detinjstvu. Nije dobro da se deca prejedu, ali ni da su gladna. Neadekvatna ishrana dovodi do deformiteta kičme, anemije, nedostatka kalcijuma, dijabetesa, rahitisa i triglicerida - upozoravaju nutricionisti

BEOGRAD - Čips, razne grickalice, hamburgeri i peciva su hrana koju naša deca uglavnom svakodnevno jedu u školama. Zbog nepravilne ishrane, na sistematskim pregledima se pojavljuje sve više dece koja su ..

alt= kompletan tekst...


Umesto dogovora, Amerika od Moskve dobila samo nove pretnje

Frenk Vizner prošao kod Rusa kao bos po trnju

Kosačov: Ako neko pokuša da iznese statusni predlog pred SB UN pre nego što ga prihvate i Beograd i Priština, isprovociraće veto Rusije, a možda i Kine

BEOGRAD - Američki izaslanik za Kosovo i Metohiju Frank Vizner proveo se juče u Moskvi kao bos po trnju! Posle njegove misije, Rusija ne samo da je potvrdila pređašnje stavove već je, očigledno isprovocirana ..

alt= kompletan tekst...


Učestale smene srpskih funkcionera u Bujanovcu

Albanci na svim pozicijama

Odbor za ljudska prava iz Bujanovca i Crkvena opština traže od državnih organa Republike Srbije i međunarodne zajednice da pristupe rešavanju nagomilanih problema jer "Srbi nemaju nameru da budu u izbegličkim kolonama"

Srbi iz Bujanovca uznemireni su zbog svakodnevnih smena rukovodilaca srpske nacionalnosti u javnim preduzećima i ustanovama, kao i na rukovodećim položajima u opštinskim organima. Srbi su smenjeni sa ..

alt= kompletan tekst...

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange