GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 09. 02. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Ruski MIP: Ne prihvatamo plan na koji Beograd ima zamerke

Rusko "njet" sve dok Beograd ne kaže "da"

Krivtov: Sve dok Beograd ima primedbe na plan on ne može biti nametnut i ne može ga podržati međunarodna zajednica. To je linija koju Rusija mora oštro da zauzme u SB UN

BEOGRAD - Kremlj nema nameru da odustaje od međunarodnih pravnih principa i kompromisnog rešenja za status Kosmeta koji mora biti postignut između albanske i srpske strane - rečeno je juče Glasu u Ministarstvu spoljnih poslova Rusije, neposredno pre dolaska specijalnog izaslanika..


INTERVJU : Božidar Đelić o vladi, novim izborima, Ahtisariju, NIP-u...

Ne smemo bežati Martiju Ahtisariju sa megdana

Mora se što pre formirati demokratska vlada da se ne bi trošio trud, živci i novac građana za ponavljanje izbora. Savetnici nove vlade Džozef Stiglic, Stenli Fišer i Gerhard Šreder

Izbor mandatara nije pitanje političke kuhinje, nego političke volje građana. Legitimitet DS-a da predloži mandatara je utoliko jači što smo ime naznačili ..


Krvavi epilog zbog kockarskih dugova u Novom Sadu

Krupije usmrtio kockara ciglom

Nebojša Malinović (38) iz Zemuna na smrt prebio Jovu Kneževića (39) iz Subotice i sam prijavio policiji

NOVI SAD - U pasažu u Jevrejskoj ulici 35, u centru Novog Sada, juče rano ujutru, udarcima ciglom po glavi i telu, ubijen je Jovo Knežević (39) iz Subotice, a za njegovu smrt policija tereti Nebojšu Malinović (38) iz Zemuna. Prema do sad poznatim činjenicama, osumnjičeni se sam prijavio policiji odmah posle ubistva i odveo policajca na mesto zločina. Na licu mesta, pronađena je..


Zaoštrava se konkurencija prodavaca na domaćem tržištu električne energije

Hamović i Lazarević opet u "strujnom kolu"

"Rudnap grupa", u kojoj je biznismen Vojin Lazarević predsednik Upravnog odbora, dobila je licencu za trgovinu strujom u Srbiji

BEOGRAD - Srpski biznismen Vojin Lazarević, poznat po poslovima u energetici, ponovo se vratio svojoj "prvoj ljubavi" - trgovini ..


Bračni par iz Kovača kod Kraljeva pronašao sina posle 24 godine

Beba prodata bratu obducenta?

U maju 1984. Stojni i Dragoljubu Radosavljeviću javljeno da im je umrla beba u kragujevačkom KBC, ali nikakav dokument o tome nisu dobili, niti im je dozvoljeno da vide detetov leš. Nedavno im je ..

KRALJEVO - Godinama su Stojna Radosavljević (44) i njen muž Dragoljub (51) iz Kovača kod Kraljeva palili sveće za pokoj duše sina kome nisu stigli ni ime ..


Vlada Srbije sprema predlog rezolucije o Kosmetu

Znamo s kim, ali ne i s čim ćemo u Beč

Samardžić: Formalni predlagač rezolucije biće Vlada Srbije. Tekst predloga će sačiniti sadašnji pregovarački tim i vlada će predložiti da ovaj tim ostane u funkciji do formiranja nove vlade

BEOGRAD - Srbiju će na bečkim pregovorima predstavljati još legitimni pregovarački tim, koji ubrzano izrađuje predlog rezolucije da bi ga što pre podneo Skupštini Srbije na usvajanje tokom sledeće sedmice. A dok su oni žurno radili na tekstu koji će u ime vlade ..

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange