GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 4. 2. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Dodatni problemi Srbije uoči konsultacija o Kosmetu

Zbogom ruskom vetu

Lavrov: Vladimir Putin nikada nije izjavio da će Rusija upotrebiti veto u Savetu bezbednosti zbog Kosova i Metohije već da bi odluka da Kosmet dobije nezavisnost bez obostrane saglasnosti bila bez presedana u posleratnoj istoriji

BEOGRAD - Dok se zvanična Srbija presabira šta da čini posle Ahtisarijevog "paketa", kako da postupi u pregovorima 12. februara i ima li kakve šanse da spase Kosmet, zvanična Rusija poručila je juče Beogradu da ..

alt= kompletan tekst...


INTERVJU Milan Komnenić, autor knjige "Klopka u Rambujeu", o Kosmetu, Rusiji...

Rambuje je bio manje lo od Ahtisarija

Čak i slepac vidi Ahtisarijevu pristrasnost, koja nije od juče. Zar nam već nije smislio onaj papir u Kumanovu? Međutim, ta pristrasnost ne bi imala težinu da nju ne potkrepljuje rešenost velikih sila da taj Gordijev čvor preseku. A na čiju će to štetu ići - to se pitanje, takoreći, ne postavlja

Da se s Kosovom i Metohijom dešava ono što je bilo spremljeno još u Rambujeu i danas moramo da "platimo" račun s kamatom, tvrdi Milan Komnenić koji u svojoj najnovijoj knjizi "Klopka u Rambujeu" svedoči o manje poznatim pojedinostima ..

alt= kompletan tekst...


Nastavlja se pad cena svinjskog mesa i u ovoj godini

Šnicla jeftinija nego pre šest godina

Kilogram mesa bez kostiju sada košta 255 dinara, a krajem 2000. godine prodavao se za 320 dinara - kaže direktor "Neoplante" Momir Jovanović

NOVI SAD - Pad cena svinjskog mesa, započet krajem prošle godine, nastavljen je i u 2007. pa se svinjski but u većini mesara može kupiti za oko 250 dinara po kilogramu, što je najniža cena u poslednje četiri godine ..

alt= kompletan tekst...


Momir Lazić (47) nađen mrtav u svojoj kući

Advokat ubijen iz koristoljublja?

Beživotno telo poznatog senćanskog advokata pronašla spremačica. Prema jednoj verziji, Lazić je likvidiran iz vatrenog oružja, dok su ga, prema drugoj, na smrt pretukli nepoznati napadači

SENTA - Beživotno telo poznatog senćanskog advokata Momira Lazića (47) pronađeno je u petak pre podne oko deset sati u njegovoj kući u Ulici Branka Radičevića 5. Stravičan prizor zatekla je spremačica koja je došla da pospremi ..

alt= kompletan tekst...


SPC: Ahtisari ne može da poklanja deo Srbije

BEOGRAD - Sveti arhijerejski Sinod SPC apelovao je juče na međunarodnu zajednicu da spreči Martija Ahtisarija u naumu da izvrši pravno nasilje nad Srbijom i silom joj otme najdragoceniji deo njene teritorije ..

alt= kompletan tekst...


Većina lidera kod Borisa Tadića

BEOGRAD - Većina lidera parlamentarnih stranaka potvrdila je da će se odazvati pozivu predsednika Srbije Borisa Tadića na sutrašnji sastanak radi upoznavanja sa Ahtisarijevim predlogom ..

alt= kompletan tekst...

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange