GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 27. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Ahtisari u Beču predstavio nacrt statusa za Kosovo i Metohiju

Uvijena nezavisnost, Rusi traže odlaganje

Unosek: Ni reči pre 2. februara
Nemačka: Sve se znalo
Koštunica neće da primi Ahtisarija

BEOGRAD - Specijalni izaslanik UN Marti Ahtisari juče je u Beču samo izvestio predstavnike Kontakt grupe o svom predlogu, a zvanično predstavljanje biće 2. februara, kada doputuje u Beograd i Prištinu - rekao je za Glas Remi Durlo portparol Unosekove kancelarije, po završetku ..


Misteriozna smrt Marka Veljkovića (15) iz Pirota

Umro od povrede noge

Dečak je povredio nogu ali mu je pozlilo nakon što mu je stavljena longeta. Kada su na ortopediji skinuli gips videli su da je noga modra, gotovo crna. Dečak preminuo u Infektivnoj klinici

PIROT - Povodom iznenadne smrti Marka Veljkovića (15), učenika OŠ "Vuk Karadžić" iz Pirota, kome je posle naizgled bezazlene povrede noge pozlilo, juče su se oglasili njegova majka i pirotski lekari. NJegova majka Maja Manojlović je novinarima ispričala šta se sve..


Trećeg dana iznošenja svoje odbrane Goran Kljajević optužio i ministra pravde

Stojković se zakleo da će me uhapsiti

Bivši predsednik Trgovinskog suda izjavio juče na suđenju da mu je Zoran Stojković pretio hapšenjem i pre nego što je "seo u ministarsku fotelju" i da je, odmah sa ..

BEOGRAD - U jučerašnjem nastavku suđenja pripadnicima takozvane "stečajne mafije", prvooptuženi Goran Kljajević, suspendovani predsednik Trgovinskog suda u Beogradu, optužio je za politički progon i Zorana Stojkovića, aktuelnog ministra pravde. Kljajević tvrdi da..


Devojci iz Kruševca poštar uručio poziv za regrutaciju

Marija pozvana u vojsku

Otac Radoje bio je oduševljen: "Ako, ćerko, ti si tatin sin, spremićemo ispraćaj"

Poštar je prošlog utorka na vratima stana porodice Vučićević, u Ulici V. Radojevića 20 u Kruševcu, zvonio dva puta. Otvorila je ćerka Marija (17), kojoj je kao "regrutu obvezniku" uručen poziv da se 9. februara 2007. u 12 sati javi Vojnom odseku Kruševac "radi uvođenja u ..


Na centralnoj proslavi Savindana, večeras u Centru "Sava" biće dodeljene nagrade najboljim školama i đacima

"Nas čuva Sv. Sava jer nikome zlo ne mislimo"

BEOGRAD - Školska slava Savindan obeležava se danas u svim školama. Proslava će trajati sedam dana, u okviru koje će večeras u 20 sati u Centru "Sava" biti održana Svetosavska akademija, pod sloganom "Nas čuva Sveti Sava jer nikome zlo ne mislimo". Povodom praznika, Ministarstvo prosvete juče je svim učenicima, studentima i prosvetnim radnicima čestitalo ...


intervju : Igor Marojević - pisac i urednik "Lagune"

Kao pisac želim jaču konkurenciju

Dosta radim na tuđim rukopisima. Ohrabruje me nekoliko vrlo mladih autora, čije će knjige uskoro biti objavljene u ediciji "Meridijan". Nije mi problem da podržim nekog za kog niko nije čuo, ali ni da odbijem neko afirmisano ime, ako mislim da rukopis ne zadovoljava

Roman Igora Marojevića "Mediterani" izazvao je veliku pažnju čitalačke publike ali i kritike. Naime, ova knjiga trenutno je u najužem izboru za prestižnu Vitalovu nagradu, čiji će ..

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange