GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 25. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Zvanična Moskva za Glas potvrđuje podršku Beogradu

Ne brinite, ako treba, ulažemo veto

Krivtov: Ne mogu da shvatim odakle ideja da će Rusija odustati od podrške Beogradu. Ako Solana i Vizner misle da ne bismo upotrebili veto ukoliko rešenje ne bude odgovaralo Beogradu, onda to oni samo misle

BEOGRAD - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova demantovalo je juče za Glas visokog predstavnika EU Havijera Solanu i američkog specijalnog izaslanika za Kosovo Franka Viznera, koji su izjavili da ne očekuju od Rusije da će upotrebiti veto na nezavisnost Kosova. Ideju da je..


Nezvanični spiskovi željenih fotelja u vladi već u opticaju

Ili Voja premijer ili manjinska vlada?

Lider DSS-a ne može da se pomiri sa činjenicom da bude u vlasti a da ne bude u glavnoj fotelji, pa razmatra da bude potpora vladi, koju bi mogao da ucenjuje podrškom svojih 47 poslanika ako Tadić ne popusti u pregovorima o novoj izvršnoj vlasti

BEOGRAD - Opcije za sastavljanje nove vlade Srbije, koje za lidera koalicije DSS-NS Vojislava Koštunicu dolaze u obzir jesu: ili da on ostane premijer, ili da njegov savez podržava manjinsku vladu koju bi predvodio DS, saznaje Glas u vrhu koalicije.Koštunica ne može da se ..


Bivši predsednik Trgovinskog suda negirao krivicu

Kljajević: Optužnicu pisali Dinkić i G17

Goran Kljajević je izjavio da su ga optužili politički protivnici zbogneposlušnosti jer nije hteo da postupa po uputstvima, rekao je Kljajević. On jeoptužio Dinkića da je na čelo Poštanske štedionice hteo da postavi svog čoveka

BEOGRAD - Goran Kljajević, bivši predsednik Trgovinskog suda u Beogradu, okrivljen za zločinačko udruživanje, zloupotrebu službenog položaja i korupciju, juče je pred većem Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu negirao navode optužnice. On je na početku iznošenja ..


Sneg paralisao Evropu

Najmanje dvoje ljudi je poginulo u saobraćajnim nesrećama u južnoj Nemačkoj, izazvanim poledicom i snegom, prenosi Tanjug.Snežni talas je najteže pogodio Bavarsku i Baden-Virtemberg, gde su pojedini delovi autoputeva privremeno zatvoreni zbog saobraćajnih nesreća, prevrtanja automobila i kamiona i klizavog kolovoza. Samo u Štutgartu je tokom pretprošle noći ..


Kardiolog Predrag Mitrović napisao knjigu o noćnim dežurstvima u beogradskom Urgentnom centru

Doco, kume, nešto me probada

Junaci romana "San urgentne noći" su i Žarko Paspalj, Sergej Trifunović, pokojni kriminalci... "Knjigu sam posvetio kolegama. Oni pokušavaju da vas zaustave, da ..

Starica u "kampers" papučama koja na krevetu dežurne ambulante celu noć strpljivo čeka na pregled... Navijač Partizana, kog ni upaljeno grlo ne ometa u pokušajima da njegova i u čekaonici Urgentnog centra bude poslednja... Lokalni "krimos" koji preti da će, ako neko ..


Sud u Nišu počeo da sudi striktno prema Zakonu o energetici

Kradljivac struje završio u zatvoru

Elektrodistribucija isključila ilegalnog potrošača sa mreže jer je imao neplaćeni račun više od 200.000 dinara, a on se ponovo priključio i zaradio 90 dana zatvora

BEOGRAD - Još jedan sud u Srbiji odlučio je da krađu električne energije tretira kao i svaku drugu krađu, pa je u skladu sa Zakonom o energetici odredio zatvor od 90 dana za kradljivca struje Dragana Prokića iz sela Lalinci, u okolini Niša. Ovakva sudska praksa je..

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange