GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 21. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Danas trka stranaka za
prelazak skupštinskog praga

BEOGRAD - Svi punoletni građani Srbije s pravom glasa danas će moći da glasaju na sedmim višestranačkim izborima za Skupštinu Srbije, na kojima se za 250 mandata utrkuje 20 izbornih listi, odnosno 3.795 pretendenata ..

alt= kompletan tekst...


Miloš Pavlović vidi Beograd u karavanu Formule 1

Dobiće Srbija Gran pri

Država koja ima svoj Gran pri ulazi u krug poštovanih i perspektivnih zemalja. Samo jedan Gran pri vikend, marketinški gledano, za jednu zemlju vredi više od zimskih olimpijskih igara, kaže najbolji srpski vozač

Ministar za kapitalne investicije u Vladi Srbije Velimir Ilić otkrio je za Glas da postoji ideja o izgradnji staze za Formulu 1 u okolini Beograda. Zasada jedine veze koje Srbija ima sa "najbržim cirkusom" su Slavica Eklston i Miloš Pavlović ..

alt= kompletan tekst...


Duško Đukanović (47) ranjen u pucnjavi u Valjevu

Sačekuša za advokata

Đukanović ranjen u obe potkolenice, operisan je i nalazi se van životne opasnosti. Motivi napada nepoznati

VALJEVO - U klasičnoj "sačekuši", u Poslovnom centru na valjevskoj Novoj zelenoj pijaci, preksinoć oko 23.30 sati, za sada nepoznati napadač pucao je na advokata, bivšeg predsednika Okružnog suda i nekadašnjeg poznatog valjevskog košarkaša ..

alt= kompletan tekst...


Završena istraga oko naprave nađene ispod džipa Čedomira Jovanovića

Policija tvrdi da nije bilo eksplozivne naprave

MUP saopštio da se u zamotanom kartonu nalazila crvena smesa za koju je utvrđeno da se radi o upotrebljenim patronima za vatromet. LDP optužuje MUP da vređa javnost i da je ispod automobila njihovog predsednika bio postavljen razorni eksploziv vitezit

BEOGRAD - Ispod džipa Čedomira Jovanovića, lidera Liberalno demokratske partije u petak uveče nije postavljen eksploziv, već "predmet koji nije mogao da eksplodira", odnosno "upotrebljeni patroni za vatromet" ..

alt= kompletan tekst...


Sa Srbima povratnicima u Istoku, Blagaču i Osojanima

Oni meni mirdita, ja njima dobar dan!

Ako nas neće ovde, zašto su dozvolili da se prave kuće? Mene više niko neće da otera, jedino da me ubiju! Al' i njima je jasno da ne mogu bez nas - odsečno će Ljubinka

Sunčevi zraci sporo su, na Krstovdan 2007. godine, osvajali vrh Mokre gore, obasjavajući Istok, grad na Kosmetu. Vremešna Stana Bojić, stojeći ispred dvospratne novoizgrađene kuće komšije Jakova u naselju Ljug ..

alt= kompletan tekst...

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange