GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 19. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Nezavisni sindikat policije u štrajku upozorenja

Jočić ispunjava zahteve

Ministar policije nije mogao da obeća samo veće plate i božićne nagrade. Jočić naredio da se svim policijskim ispostavama proslede uputstva o primeni Zakona o radu

BEOGRAD - Oko dve stotine članova Nezavisnog sindikata policije protestovalo je juče na platou između zgrada Vlade Srbije i Ministarstva finansija. Kao i dan ranije, kada su na istom mestu članovi Policijskog sindikata Srbije održali štrajk upozorenja, čuli su se identični zahtevi. Policajci..


Protest akcionara "Jugoremedije" ispred Vlade Srbije

Policija htela da ućutka Deurića

Zamenica direktora Agencije za privredne registre Nikoleta Vučenović kaže da Agencija nije mogla da evidentira promenu nad vlasništvom "Jugoremedije" jer sud nije dao nalog, ali kada su akcionari "zakucali na vrata" tražena je
mogućnost da se to učini

BEOGRAD - Radnici i akcionari zrenjaninske fabrike lekova "Jugoremedija" uručili su juče premijeru Srbije Vojislavu Koštunici protestno pismo, u kojem od njega traže da se dokapitalizacija te fabrike izbriše iz privrednog registra i spreči opstrukcija izvršne ..


Pariz i London za Glas demantovali pregovarački tim Beograda

Braćo Srbi, nismo na strani Albanaca

Pariz: Zvanični stav je za sada sadržan u saopštenjima Kontakt grupe. Nijednom se nismo manje zalagali za srpsku nego za albansku stranu- tvrde u kabinetu Filipa Dust Blazija
London: Ne verujemo da se iko od zvaničnika Britanije ikada založio
za nezavisnost. Prilagođavaćemo stavove razvoju situacije

BEOGRAD - Zvanični Pariz juče je za Glas nedvosmisleno demantovao tvrdnje da se Francuska zalaže za nezavisnost Kosova i Metohije i oštro osudio pokušaje da se ta zemlja u srpskoj javnosti prikaže kao proalbanski satelit Velike Britanije, koji, kao imperativ ..


Svetislav Basara dobitnik Ninove nagrade

I laureat došao na proglašenje

Odmah po saopštenju pojavio se i nagrađeni, vidno uzbuđen i škrt na rečima. Nagrađujući ovo Basarino delo, žiri je želeo da istakne polifonu strukturu ovog romana, njegovu polemičnost koju treba prihvatiti sa određenom ironijom i skepsom

Najprestižnija i piscima srpske književne scene najdraža Ninova nagrada pripala je ovaj put Svetislavu Basari za roman "Uspon i pad Parkinsonove bolesti", u izdanju "Derete", saopštio je žiri u prostorijama Alfa banke.Saopštenje i obrazloženje u ime žirija ..


Luka vodi sporove i protiv firmi koje nisu na njenoj lokaciji

Mišković tužio i Grad Beograd

Luci smo redovno plaćali zakup do 2003. godine, dok ovo preduzeće nije izgubilo pravo korišćenja zemljišta jer je prešlo u nadležnost Grada - kaže Nebojša Popović, direktor "Fud produkta"

BEOGRAD - "Luka Beograd" prodata je septembra 2005. godina firmi "Vorldfajn" iz Luksemburga za 40- tak miliona evra da bi se tek sada, kada je nekoliko firmi ušlo u sudski spor, ispostavilo da je pravi vlasnik u stvari "Delta", kompanija Miroslava Miškovića. Ovih ..

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange