GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 16. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Koštunica: Putin ostaje dosledan u stavu o Kosmetu

BEOGRAD - Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin rekao je juče da Savet bezbednosti UN ne može podržati rešenje za Kosovo koje nije prihvatljivo za Beograd, kazao je premijer Srbije Vojislav Koštunica, a prenosi Beta.

Srpski premijer je novinarima u zgradi vlade kazao da je juče telefonom razgovarao sa Putinom.

- Putin je istakao da rešenje mora da se zasniva na jasnim i univerzalnim principima, a to znači da mora da proizlazi iz principa poštovanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta postojećih država, rekao je Koštunica.Premijer je kazao da mu je Putin preneo da bi "sve drugo vodilo u nepotrebne konfliktne situacije" i da zato kompromisno rešenje ostaje jedino pravo rešenje.

- U ime vlade i građana Srbije zahvalio sam predsedniku Putinu na podršci, rekao je Koštunica.
Dodao je da je ruskom predsedniku kazao da će "Srbija to umeti da ceni".


Premijer Hrvatske razbuktao sukob u srpskoj zajednici

Božićni šamar Srbima

Ivo Sanader: Pitanje stanarskih prava otetih Srbima je rešeno

Prošlonedeljni boravak Koordinacije udruženja izbeglih Srba iz Hrvatske u Zagrebu i njihovi sastanci s predsednikom zemlje i vlade, koji su bili kontradiktorni jedan drugome, zatalasali su hrvatske Srbe toliko da sve više dolazi do polarizacije i stvaranja dva tabora oko..


Tragedija u lovu u ataru sela Čubura, u opštini Ražanj

Pucao u svinju, ubio prijatelja

Poginuo Slaviša Ognjanović (23) iz Novog Bračina, koga je, najverovatnije slučajno, hicem pogodio jedan od njegovih prijatelja

NIŠ - Lov na divlje svinje tragično se završio za Slavišu Ognjanovića (23) iz Novog Bračina koji je u subotu poginuo u ataru sela Čubura, u opštini Ražanj. Na Ognjanovića je najverovatnije slučajno, pucao jedan od njegovih prijatelja, Zoran Milenković (41), koji je zbog ubistva iz..


Na turniru u Melburnu sukobili se srpski i hrvatski navijači

Bilo kuda udri svuda!

Policija izbacila oko 150 izgrednika sa teniskog kompleksa zbog tuče. Srbima u okršaju sa Hrvatima pomagali grčki navijači. Povređen jedan Hrvat

Sukob Srba i Hrvata obeležio je početak Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu. Okršaj oko 150 navijača sa obe strane dogovoren je SMS porukama i počeo je prvo verbalnim okršajem i bacanjem flaša, dok je posle kratke tuče teži incident sprečila policija ..


Nastavljeno saslušanje svedoka na suđenju za ubistvo Đinđića

Novi alibi za Jovanovića

Aleksandar Popović, bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije posvedočio da je u vreme atentata Zvezdan Jovanović bio zajedno s njim u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu

BEOGRAD - Policajac Aleksandar Popović bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO) juče je na suđenju optuženima za ubistvo ..

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange