GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 15. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Premijer i ministar ponovo okupili pola miliona ljudi

Nagovori Velja Cecu
da zavoli Koštunicu...

Imam utisak da se istorija ponavlja jer i dalje vlast koristi iste mehanizme manipulacije ljudima, primećuje analitičar Darko Marinković

BEOGRAD - Jedan deo demokratske "elite" Srbije uspeo je da koncertom povodom dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru, u organizaciji DSS-NS, barem na trenutak podseti na scenu kada je gotovo isto toliko ..

alt= kompletan tekst...


Širom Srbije dočekana Pravoslavna nova godina

Veselo s političarima

Slavilo se na gradskim trgovima i ulicama, uz trubače i nastupe poznatih muzičara

Širom Srbije, u svim većim gradovima na trgovima, uz vatromet i pesmu poznatih estradnih umetnika, ali i u društvu partijskih lidera i državnih i lokalnih funkcionera, dočekana je Srpska nova godina po ..

alt= kompletan tekst...


Bračni par poginuo na Obrenovačkom putu

Bračni par iz Čačka, Živorad i Milena Lukić izgubili su život juče oko 18 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći na Obrenovačkom putu. Do udesa je došlo kada je u automobil "zastava 101", u kome su se nalazili ..

alt= kompletan tekst...


Velimir Ilić otkriva da se planira izgradnja staze Formule 1

Srbijaring kod Surčina

Nedavno je jedna inostrana firma izrazila želju da učestvuje u izgradnji staze u blizini Aerodroma "Nikola Tesla" u Surčinu, budući da je taj prostor izuzetno zanimljiv, kaže ministar za kapitalne investicije

Srbija dobija stazu za Formulu 1! Vrlo je verovatno da će uskoro u okolini Beograda početi izgradnja auto-piste, koja bi možda u bliskoj budućnosti mogla da bude uvrštena u kalendar "najbržeg cirkusa", što je delimično ..

alt= kompletan tekst...


Oko 1.200 učitelja ima problema sa dobijanjem dozvole za rad

Dva puta moraju da polažu stručni ispit

Nesporazum nastao zbog zakonske praznine jer je novi Pravilnik o polaganju stručnog ispita stupio na snagu u martu 2005. godine, a stari prestao da važi tek u maju

BEOGRAD - Oko 1.200 učitelja koji su od marta do juna 2005. godine položili stručni ispit, najverovatnije će ponovo morati da izađu na ispit za dobijanje dozvole. Ova cifra nije konačna jer ima još prosvetnih radnika ..

alt= kompletan tekst...


U jeku glavna zimska turistička sezona u planinskim centrima Srbije

Sve rasprodato do kraja raspusta

Cene smeštaja su raznolike i zavise od kategorije hotela i vrste usluga. U hotelima dnevni smeštaj u dvokrevetnoj sobi košta od 1.400 dinara, kolika je cena pansiona u hotelima "Beli izvor" na Goču i "Trajal" na Jastrepcu, do 7.700 dinara u hotelu "Grand" na Kopaoniku, u prvoj polovini januara

Glavna zimska turistička sezona u planinskim centrima Srbije, Kopaoniku, Zlatiboru i Tari i ove godine okuplja veliki broj domaćih i stranih turista. Snega ima dovoljno za skijanje i gotovo svi hoteli su popunjeni do kraja ..

alt= kompletan tekst...

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange