GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 14. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
SRBIJA DANAS SLAVI PRAVOSLAVNU NOVU GODINU

Ambasadori Srbije u 15 država čekaju kraj izbora da bi im Boris Tadić potpisao akreditivna pisma

Taoci nesuglasica u vrhu vlasti

Tadić: Odlazak ambasadora na službovanje nije prioritet u Drašković: Upražnjena mesta rezultat su partijskih kombinatorika Tadića i Koštunice u Janković: Nisu tačne tvrdnje šefa diplomatije
Jovanović: Partijski prilaz strateškim interesima mora da ustupi mesto državničkom

Iako se Srbiji zaista žuri da obezbedi međunarodnu podršku za očuvanje Kosova i Metohije, nastavi pregovore o pridruživanju Evropskoj uniji i privuče strane investicije, mesecima zvrje upražnjena ambasadorska mesta u našim ambasadama u Velikoj Britaniji i Rusiji, dve od ukupno pet..


Vlasnik Formule 1 došao u Beograd u posetu Vladi Srbije

Živ bio Berni Srbine!

Srbija je veoma uspešna u sportu i ima sjajne sportiste, koji svoju zemlju predstavljaju na najbolji način. Došao sam da se uverim da li ste tako uspešni i u biznisu

Kao munja iz vedra neba predsednik Upravnog odbora i većinski vlasnik Formule 1 Berni Eklston, pojavio se među Srbima i otišao na sastanak sa srpskim premijerom Vojislavom ..


Pomahnitali autobus izazvao karambol

BEOGRAD - Pored tramvaja, koji u zadnje vreme u Beogradu imaju "običaj" da iskaču iz šina, juče su i autobusi potvrdili da mogu da se kreću sami, bez vozača. Na novoj okretnici "šesnaestice", na Karaburmi, juče je oko 14.30 sati došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je parkirani autobus na liniji 23, registarskih oznaka BG 779-413, odjednom počeo da se kreće posle čega je bukvalno "pokupio" sva parkirana vozila na tom delu stanice. Prema rečima svedoka, lokalnih prodavaca..


INTERVJU: Dušan Miklja o svom novom romanu "Kraj puta"

Svetom dominiraju okrutni sistemi

Ne može se razmišljati o smislu postojanja ako ste satrveni umorom, ako imate milion dnevnih obaveza, što je suština života savremenog čoveka, kaže za Glas pisac Dušan Miklja

Posle "Puta u Adis Abebu", Dušan Miklja je napisao novi roman pod nazivom "Kraj puta", koji je nedavno objavila beogradska Laguna.
Tri jerarha, u svetovnom životu samo pesnici i hroničari, ali u dubini duše pustolovi, u dramatičnim godinama kreću na put da popišu crkvena imanja, ali i ..

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange