GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 08. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
HRISTOS SE RODI ! SREĆAN BOŽIĆ !

Srpska pravoslavna crkva i vernici proslavili su juče veliki hrišćanski praznik Božić

Zaboravimo na sve podele

NJegova svetost patrijarh srpski Pavle služio je juče na praznik Rođenja Isusa Hrista, svetu arhijerejsku liturgiju u Bogorodičnoj crkvi u Zemunu. Liturgiji prisustvovao i premijer Srbije Vojislav Koštunica

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici proslavili su juče veliki hrišćanski praznik Božić, čije obeležavanje je počelo ponoćnom liturgijom u svim hramovima u Srbiji i rasejanju.Jutarnje slavlje u hramovima SPC nastavljeno je liturgijom svetog Jovana Zlatoustog, a na..


Đoković osvojio Adelajd, Jankovićeva Ouklend, a Zimonjić Dohu

Srpska se truba Širom sveta Čuje

Ceo ovaj vikend je sjajna uvertira za Australijen open. Očekujem da budem sto odsto spreman za prvi Gren slem turnir ove godine, kaže Novaku Došla sam na Novi Zeland jako kasno, pravo sa modne piste. "Dođoh, videh, pobedih". To je sve što mogu da kažem, ističe Jelena u U Dohu ..

Ako je tačna narodna izreka da se "po jutru dan poznaje", onda će teniska 2007. godina definitivno proteći u znaku srpskih predstavnika belog sporta.Posle Nenada Zimonjića i Jelene Janković, prvu titulu u ovoj godini osvojio je i Novak Đoković, koji je treći osvojen ATP turnir ..


intervju : LJiljana Habjanović - Đurović - književnik

Pisanje kao molitva

Pisac sve crpi iz sebe, iz svog misaonog i emotivnog sveta. Pisanje je moje moranje. Uslov postojanja. Ispunjava na najdublji i najpotpuniji način. Ali, ne može se pisati svakoga dana po čitav dan. Usuđujem se da kažem da je hrišćanstvo postojalo u mojim knjigama i dok toga nisam bila svesna

LJiljana Habjanović-Đurović jedan je od malobrojnih srpskih književnika koji zaslužno mogu poneti epitet -bestseler pisca. To potvrđuju uspesi prethodnih romana, "Ženski rodoslov","Petkana","Igra anđela". I najnoviji roman ove spisateljice o Presvetoj Bogorodici "Svih ..


Troje poginulo na mostu na putu Kikinda-Novo Miloševo

Krvavi Božić u Banatu

Jovan Ivković (30), Zoltan Koso (29), obojica iz Kikinde, i Rada Višnjić (24) iz Ostojićeva, kraj Čoke, nastradali kada su sleteli kolima u kanal Dunav-Tisa-Dunav

KIKINDA - Jovan Ivković (30), Zoltan Koso (29), obojica iz Kikinde, i Rada Višnjić (24) iz Ostojićeva kraj Čoke poginuli su juče ujutro, oko 4 sata, u teškoj saobraćajnoj nesreći. Tragedija koja je šokirala ovdašnju javnost dogodila se na delu magistralnog puta Kikinda-Novo .. 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange