GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 03. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
SREĆNA NOVA 2007. GODINA

Nova godina svečano dočekana širom Srbije, uz jelo, piće, vatromet...

Malo se pevalo, mnogo se pucalo

Pevačica Ana Stanić u Užicu pogođena flašom u glavu. Nova 2007. pamtiće se po najraskošnijem vatrometu u Boru

Nova godina svečano dočekana širom Srbije uz jelo i piće, vatromet, pucnjavu i trubače.Na Zlatiboru je u novogodišnjoj noći slavilo više od 30.000 gostiju. Planina je bila puna kao oko, a najviše..


 

U pucnjavi u "Irskom pabu" ranjena dvojica Crnogoraca

Obračun na Zlatiboru

Ranjeni Nenad Krstajić (32), ima prostrelne rane kroz obe potkolenice i povrede glave, a Nebojši Boškoviću (43) metak prošao kroz stomak i zahvatio bubreg

UŽICE - U opštoj tuči i pucnjavi u "Irskom pabu" na Zlatiboru, juče oko četiri sata ujutru, teško su ranjena dvojica Podgoričana. Nenad Krstajić (32), po nezvaničnim informacijama pripadnik Specijalne..


Srbija hrabro iščekuje Ahtisarijev predlog statusa za Kosovo i Metohiju

Bez nezavisnosti i ove godine?

Srbi u pokrajini se ne uzbuđuju mnogo kada će Ahtisari predstaviti svojih ruku delo i još manje šta će u njemu da piše jer će se u Savetu bezbednosti tek razgovarati, a s rešenjem moraju da se slože obe strane. Predlog nećemo videti do izbora nove vlade, status možda neće biti ni 2008, ocenili u srpskom pregovaračkom timu

BEOGRAD - Predstavnici Srba iz južne pokrajine poručili su juče za Glas da se naš narod na Kosovu i Metohiji "ne uzbuđuje mnogo oko toga kada će Ahtisari predstaviti svojih ruku delo, a još manje šta će u njemu da piše", iako je međunarodna zajednica još prošle godine na sav glas ..


Vladimir Gligorov saradnik bečkog Instituta za međunarodne ekonomske studije

I narednih godina inflacija deset odsto

Poskupljenje struje i drugih roba i usluga odloženo zbog izbora. Ako se inflacija posmatra onako kako treba, to je godina na godinu, još je blizu 13 odsto. To ukazuje da i dalje postoje inflatorni pritisci, kaže Gligorov

BEOGRAD - Inflacija je poslednjih nekoliko meseci iz više razloga usporena, pa jačanje dinara postaje problem. Zbog toga treba ..je ..


intervju : Jasmina Mihajlović- književnica

Moja ljubavna abeceda

Energetskim vampirima sam nazvala one tipove ljudi kojima je cilj u životu da se muče i pate. Ne žele pomoć nego hoće da zatruju i vas, ne bi li nesreća postala i vaš životni kredo

"Uspeh u poslu je ljubav prema poslu. Uspeh firme je ljubav prema firmi. Uspeh timskog rada je ljubav prema svojim kolegama. Uspeh države je ljubav prema sunarodnicima. Uspeh u svemu je ..


intervju : Milan-Cile Marinković, slikar

U Parizu imam lakoću življenja i stvaranja

Ceo moj život je jako filmičan, počev od saobraćajnih nesreća u mladosti, zatim neke bolnice gde sam ležao po godinu dana nepokretan, u gipsu. Sve je to uticalo. Belina bolničkih zidova mi ..

Najveći deo slikarskog opusa Milana-Cileta Marinkovića prikazan je u prethodnih pola godine i kod nas, prvo retrospektivom u Muzeju istorije Jugoslavije, potom u..


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange