GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 21. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Gastarbajteri stižu, deviza na pretek, pa dinar i dalje jača

Dileri na ulicama - posle izbora jači evro

Predrag Bubalo, ministar za privredu i LJubiša Jovanović, direktor AIK, očekuju da iduće godine evro vredi 85 dinara

Srednji kurs evra juče je opet skliznuo za pet para što znači da se pojačava priliv deviza, a ne da jača privreda, zapravo jača domaća valuta - dinar. Gastarbajteri su počeli da stižu i razmenjuju devize, a i poslednje krupne privatizacije su obezbedile na stotine miliona evra, pa je ..


Sa "Gaspromom" potpisan Memorandum o gasovodu

Bubalo: Imaćemo najveću investiciju

BEOGRAD - Premijer Srbije Vojislav Koštunica izjavio je juče, povodom potpisivanja Memoranduma o izgradnji gasovoda kroz Srbiju sa ruskim "Gaspromom", da će time biti rešeno pitanje snabdevanja naše zemlje gasom. Koštunica je rekao da je još važnije da će Srbija prestati da bude samo potrošač i da će postati i zemlja tranzita. Ambasador Rusije Aleksandar Aleksejev je...


Bez nerešenih pitanja s Makedonijom

BEOGRAD - Ministri odbrane Srbije Zoran Stanković i Makedonije Lazar Elenovski složili su se juče da između dve zemlje nema nerešenih pitanja, uključujući i definisanje zajedničke granice, javlja Beta.
U izjavi novinarima posle razgovora u Topčideru, Stanković je kazao da je postigao potpunu saglasnost o svim pitanjima sa svojim makedonskim kolegom i zahvalio se na ..


Dve osobe povređene u valjevskom naselju Zbratimljeni gradovi

Otac i sin ranili dvojicu mladića

Teške povrede, opasne po život, nanete vatrenim oružjem, zadobili su Ivan M. (22) i Dejan S. (21). Na njih su, posle svađe zbog buke koji su su pravili mladići, pucali Duško A. (30) i njegov otac Miladin (69)

VALJEVO - U preksinoćnoj pucnjavi, koja se oko 2.30 sati dogodila u trećem ulazu zgrade broj 10, u naselju Zbratimljeni gradovi u Valjevu, dve osobe su ..


Reakcije izbegličkih udruženja na novi program stambenog zbrinjavanja

Hrvatska koči povratak Srba

Ne samo što Srbi neće moći da se vrate u svoje stanove u Hrvatskoj, već ni one koje bi dobili na korišćenje neće moći da otkupljuju i nasleđuju

BEOGRAD - Predstavnici Saveza izbegličkih udruženja Srba iz Hrvatske ocenili su juče da je prezentacija programa hrvatske vlade o stambenom zbrinjavanju izbeglih, održana 15. decembra u Slavonskom Brodu, pokazala da Hrvatska svojim predlozima samo želi da ..


Direktor Partizana najavio skori rastanak s klubom

Bjeković traži naslednika

Već duže vreme insistiram na tome da počnemo da obučavamo nekog ko bi mene uskoro zamenio, čak smo obavili neke razgovore sa Zoranom Mirkovićem, Kraljem i Tomićem, kaže Bjeković

Ista pitanja vrte se u Humskoj kao pokvarena ploča već godinu i po dana. Na red da ponudi novi set odgovora, ali i oceni polusezonu koja je konačno završena i za ..


U "Dereti" promovisan najnoviji Pavićev roman koji je već objavljen u inostranstvu

Novo iščitavanje biblijskih spisa

Roman "Drugo telo" prevodi se na deset svetskih jezika. Novo Pavićevo delo je neka vrsta slovenske paralele "Da Vinčijevom kodu" Dena Brauna

U knjižari "Dereta" juče je predstavljen novi roman Milorada Pavića "Drugo telo". Reč je o ljubavnoj priči koja se proteže kroz četiri veka. Prema rečima Petra ..

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange