GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 11. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

ISTRAŽIVANJE Glas javnosti i agencija Ipres istraživali kakvi su stavovi građana Srbije prema predstojećim izborima

Bespoštedna bitka za svakog birača

Kada je reč o izlaznosti birača, rezultati ankete su pokazali da bi danas na parlamentarne izbore izašlo 58,97 odsto, dok se 20,05 odsto izjasnilo da neće ići na birališta 21. januara. Međutim, 19,13 odsto se još nije odlučilo da li će apstinirati ili participirati, dok je 1,85 odsto birača izbeglo svaki odgovor

Izbori su za većinu građana Srbije jedini oblik političkog učešća u političkom životu društva. Međutim, oni koji već godinama ne učestvuju u izbornom procesu dobrovoljno su se odrekli i tog jedinog oblika ..

alt= kompletan tekst...


Skandalozni novogodišnji plakati zgrozili Kraljevčane

Devojčice kao "Plejbojeve zečice"

Deca zloupotrebljena za slavlje u mataruškom hotelu "Termal", koje organizuje požarevački "Fango fajt"

KRALJEVO - Plakata koji najavljuju "Novogodišnju šarenu zabavu" i izbor princa i princeze u Kraljevu gotovo da više nema. Bili su zalepljeni na najuočljivijim mestima u gradu, a pocepali su ih ..

alt= kompletan tekst...


Nedaleko od Divčibara nastradao Zvonimir Obradović (43) iz Beograda

Pao sa litice dok je snimao prirodu

VALJEVO - Izlet u prirodu i snimanje kamerom prelepih planinskih vrleti Maljena na čuvenom vodopadu Skakalo, nedaleko od turističkog mesta Divčibare, završili su se, nažalost, tragično po ..

alt= kompletan tekst...


Uhapšeni "zemunac" danas se izjašnjava o optužnici

Simović se na sudu brani ćutanjem?

Njegov advokat Željko Čabrilo izjavio juče da je Aleksandar Simović pročitao optužnicu, ali da nije siguran da je najbolje razumeo. Vremenom će se bolje upoznati s predmetom, pa će odlučiti šta da radi

BEOGRAD - Aleksandar Aca Simović (30) danas će sesti na optuženičku klupu sudnice broj jedan Specijalnog suda na suđenju članovima zemunskog klana optuženim za brojna ubistva, otmice ..

alt= kompletan tekst...


Srbija bi sledeće godine mogla da postane kandidat za prijem u EU

Članstvo do 2011?

Šutanovac: Realno je očekivati da potpišemo ugovor o stabilizaciji i pridruživanju ukoliko uradimo standardizaciju po pravilima EU i ako ispunimo preuzete obaveze
Milivojević: Niko nije verovao ni da će Srbija biti primljena u Partnerstvo za mir, pa se, eto, i to desilo. Isto tako je moguće da sledeće godine postanemo kandidat za prijem u EU

BEOGRAD - Srbija bi već sledeće godine mogla da postane kandidat za prijem u Evropsku uniju. Naravno, prethodno je potrebno ispuniti sve preuzete obaveze. Postići standarde koje je propisala EU ..

alt= kompletan tekst...


Progovorila Marina Litvinenko

Udovica bivšeg ruskog tajnog agenta Aleksandra Litvinenka Marina rekla je da su ruske vlasti najverovatnije iza ubistva njenog muža, javlja Frans pres. - Očigledno to nije uradio sam Vladimir Putin ..

alt= kompletan tekst...


Atletičari Srbije blistali na EP u krosu, koji se održao u Linjanu pored Milana

Markeševiću srebro, Jevtićevoj bronza

Berićetnu sportsku nedelju za Srbiju, koju je započeo Milorad Čavić na Evropskom prvenstvu za plivače, nastavili su naši atletičari. Na EP u krosu, održanom u italijanskom Linjanu pored Milana ..

alt= kompletan tekst...

 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange