GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 09. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

Juče u Tribunalu, lider radikala promenio odluku o štrajku

Šešelj prekinuo štrajk

Hodžić: Šešelj je obavestio Tribunal da će ponovo početi da uzima hranu i prima medicinsku negu.Todorović: Šešelj je pobedio jer su njegovi zahtevi usvojeni. Radun: Povratak Šešelja samo bi štetio radikalima

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obustavio je juče štrajk glađu u pritvoru Haškog tribunala. Žalbeno veće Tribunala prethodno je donelo odluku kojom je Šešelju vraćeno pravo da se brani sam, kao i da će suđenje početi iznova, kada on bude u potpunosti sposoban da učestvuje u procesu.


Sahranjen vojnik Dalibor Medić, koji je preminuo na VMA

Umro posle batina?

Dalibor nam je rekao da je u kasarni došlo do gužve i da su ga trojica prebila, posle čega se onesvestio i dalje se ničega nije sećao - kaže Marko Medić,vojnikov otac, opisujući poslednju posetu sinu

ČAČAK - Vojnik Dalibor Medić (23) iz Trnave kod Čačka, koji je 6. decembra preminuo na VMA, sahranjen je juče na seoskom groblju u tom mestu. Daliborova porodica, majka Gordana, otac Marko i sestra Dubravka, koji su ga pre dva meseca ispratili u kasarnu, u neverici su juče u porodičnoj ..


Afera trovanja ruskog agenta radioaktivnom materijom zabrinula javnost

Polonijum u Srbiju stigao još sa bombama NATO

Primese polonijuma bile u bombama sa osiromašenim uranijumom
Veoma je toksičan, u prirodi se nalazi tamo gde postoji uranijum - kaže dr Milojko Kovačević, direktor Laboratorije za zaštitu od ..

Afera trovanja nekadašnjeg ruskog tajnog agenta Aleksandra Litvinenka polonijumom uzburkala je svetsku javnost. Pored Litvinenka, koji je preminuo od posledica trovanja, na posledice radioaktivnog zračenja žale se i ljudi koji su bili s njim na sastanku kada je najverovatnije ..


Šerbedžija na novogodišnjoj mini turneji po Srbiji

"Rade i prijatelji" i u Kragujevcu i Novom Sadu

Šerbedžija po tradiciji izvodi svoje autorske pesme, potom Arsena Dedića. Poezija, filmska muzika iz "partizanskih vremena" i izvođenja izvorne narodne muzike iz naših krajeva

Od kada je pre četiri godine na sceni Centra "Sava" promovisao album "Orihi, orihi" gostovanja Radeta Šerbedžije u srpskoj prestonici prerasla su u jednu malu tradiciju, kojoj se ovdašnja publika i te kako raduje. Naravno i ove godine ovaj umetnik prirediće u dvorani ..


Sudski epilog likvidacije vlasnika Dnevnog telegrafa

Otkriveni novi dokazi o ubistvu Slavka Ćuruvije

U Specijalnom tužilaštvu tvrde da se radi o političkom ubistvu i da postoje indicije da su pojedine državne strukture stajale iza ovog zločina

BEOGRAD - Specijalno tužilaštvo je juče predmet ubistva novinara, urednika i vlasnika listova Dnevni telegraf i nedeljnika Evropljanin Slavka Ćuruvije predalo istražnom sudiji, a postoje indicije da su i iza tog zločina stajale državne strukture, izjavio je za Betu.. 


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange