GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 08. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

U Partnerstvo ulazimo 14. decembra, a ni ministarstvo nemamo

Sreća da Srbija ima predsednika

Ovaj "detalj" ne može da nam napravi problem u budućoj saradnji sa NATO jer Zapad zanima država i predstavnik ovlašćen od te države. Međutim, ovo bi..

BEOGRAD - Poziv Jap de Hop Shefera, generalnog sekretara NATO Borisu Tadiću, predsedniku Srbije, da 14. decembra u Briselu potpiše Sporazum o programu saradnje Srbije i NATO, u okviru Partnerstva za mir, gde smo napokon pozvani pre par dana, ponovo je ..


Branko Simić (31) ubijen ispred kafića "Opera" u Nišu

Ubice pobegle skuterom

Nepoznati napadači na Simića ispalili više hitaca iz automatskog oružja. Ranjena i Ivona D. (20), koja se sa njim nalazila u automobilu

NIŠ - Dve nepoznate osobe ubile su u sredu uveče Nišliju Branka Simića (31). Zločin se dogodio oko 22.45 sati ispred ulaza u kafić "Opera" u Jeronimovoj ulici u Nišu. Na Simića je pucano rafalnom paljbom iz automatskog oružja, a od zadobijenih povreda mladić je preminuo u Kliničkom ..


Lider SRS se jedva kreće

BEOGRAD - Stanje dr Vojislav Šešelja je veoma ozbiljno i može doći do ozbiljnih komplikacija odnosno do smrtnog ishoda, kaže za Glas profesor Momčilo Babić, jedan od trojice lekara koji je pre nekoliko dana obišao lidera radikala u bolnici u Hagu koji već skoro mesec dana štrajkuje glađu .

- Doktor Šešelj boluje od hipertenzije i astme i simptomi tih ..


intervju: Mati Makarija, igumanija manastira Sokolica

Srbi ne mogu da budu genocidni

Jezik Šiptara ipak nam nešto kaže - oni koji su udarili na naše hramove, oni su hteli da unište naše srce, ali ako se narod progoni, ako se preoravaju groblja, onda je to uništavanje duha i duše jednog naroda

Stranci na Kosovu i Metohiji kažu za mati Makariju da je "jedan od najmudrijih pripadnika srpskog naroda". Za nju kao za malo koga važi da je znanjem, mudrošću ..


Kristijan Davuan, autor knjige reportaža sa putovanja po Srbiji, Finskoj, Maliju...

U potrazi za srpskom dušom

Ugledni francuski književnik i publicista nedavno se oglasio novom knjigom reportaža "Putovanje u dubinu duše". Reč je o dvojezičnom izdanju, (srpsko-francuskom), koje je objavila Zadužbina "Petar Kočić" iz Banjaluke

Kristijan Davuan rođen je 1943. godine u Parizu. Kao novinar, specijalizovan za teme iz društvenog života, objavio je više stotina reportaža o životu ljudi, njihovom radu, patnjama, nadanjima, razočaranjima i radostima. Obišao je celu Francusku i mnoge zemlje "u kojima je ..


Budžet za 2007. skrojen po Dinkićevom modelu da su rashodi manji od prihoda

Nakaradnom računicom do viška u budžetu

Višak para u državnoj kasi postoji kada vlast vodi lošu ekonomsku politiku, ne izmiruje obaveze i želi da uguši privredni rast

BEOGRAD - Ministarstvo finansija je, sledeći logiku bivšeg ministra Mlađana Dinkića, napravilo Predlog budžeta za narednu godinu i predvidelo suficit, kao što je to učinio Dinkić u ovogodišnjem i na šta je bio posebno ponosan. Krajem prošle godine planiran je .. 


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange