GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 05. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 

Počelo suđenje grupi optuženih za pranje novca

Oštetili državu za 210 miliona dinara

Prvookrivljeni Miloš Žižić, jedan od 15 članova grupe, izjavio da ga je tužilaštvo optužilo na osnovu "iskrivljene slike" koju je o njemu stvorila Služba za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije (SBPOK)

BEOGRAD - Prvookrivljeni Miloš Žižić (47), jedan od 15 članova grupe optužene da je pranjem novca preko fantomskih firmi oštetila državu za oko 210 miliona dinara, na suđenju koje je počelo juče u Specijalnom sudu negirao je krivicu, navodeći da su "optužbe specijalnog tužioca..


 

INTERVJU : Ivica Dačić, novoizabranipredsednik socijalista

Pobeda čista kao suza

Jasno sam rekao da ćemo naslediti sve ono što je bilo pozitivno iz vremena tadašnje politike SPS-a, ali da istovremeno moramo da imamo i jednu novu politiku. Ne možemo da živimo samo od naše prošlosti

"Dajem reč i zaklinjem se da ću dužnost predsednika SPS-a pokušati da obavljam sledeći sve tekovine koje je ostavio Slobodan Milošević, ali ću se i truditi da svi građani shvate da smo mi na njihovoj strani" - ovim rečima se neposredno posle izbora članstvu Socijalističke partije ..


Zašto se DS i DSS međusobno ne napadaju tokom ove kampanje

Najpreče - zajedno protiv radikala

Iako tvrde da među njima nema nikakvih pregovora o raspodeli ministarskih fotelja već sada u obe stranke merkaju koliko bi mogle mandata da osvoje. Koštunica je ..

BEOGRAD - Boris Tadić i Vojislav Koštunica svesni su da im je svaki glas bitan, odnosno svaki poslanički mandat, pa tako imaju neformalni "pakt o nenapadanju" u vreme do izbora. Kako je onima koji su znali da budu u "ljubavi" kao mačka i miš najljući protivnik ..


Vlada Srbije pokrila gubitak Štedionice od 1,3 milijarde

Država preuzela Poštansku štedionicu

Država preuzela većinsko vlasništvo i postala najveći akcionar sa oko 51 odsto, a PTT "Srbija", umesto 79,32 odsto poseduje oko 41 odsto

BEOGRAD - Vlada Srbije uplatom iz budžeta pokrila je gubitke jedne od najvećih, za sada neprivatizovanih banaka u Srbiji, Poštanske štedionice sa 1,336 milijardi dinara. Takvu ..


Kada lekari ubijaju umesto da leče

BEOGRAD - Svedočenje svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija, ponovo je pokrenulo neke, već zaboravljene teme, ali i razotkrile svu surovost i dugačke pipke koje je imao zemunski klan, čak i u Urgentnom centru. Oni koji bi uspeli da prežive rafale iz "kalašnjikova" iz sačekuša "zemunaca" bili su nemilosrdno dokrajčeni tamo gde su to najmanje očekivali, u bolnici, gde su .. 


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange