GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 03. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

Protestni skup Srpske radikalne stranke ispred Ambasade SAD

Zahtevaju pravo na Šešeljev život

Nikolić je prozvao američku administraciju za "divljačko ubijanje" Srba u pritvoru Haškog tribunala i poručio im "da prestanu s tim"

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka održala je juče protest ispred američke ambasade u Beogradu, u znak podrške Vojislavu Šešelju, koji u Haškom tribunalu štrajkuje glađu. Skup je započeo uz intoniranje stranačke himne, a dolazak lidera radikala i brojnih poznatih ličnosti ...


Akcionari kraljevačke Fabrike vagona traže poništavanje privatizacije

Vrednost firme smanjena 234 puta

Preduzeće prodato Ukrajincima za 200 hiljada evra, a po našim računicama vredi 68,8 miliona evra - kaže Branko Dragaš, predsednik Udruženja manjinskih akcionara Srbije

KRALJEVO - Udruženje manjinskih akcionara holding kompanije kraljevačke Fabrike vagona a.d. ovih dana uputili su pismo svim članovima i javnosti u kome ih obaveštavaju da će zatražiti reviziju i poništavanje privatizacije najstarijeg kraljevačkog preduzeća. Ova ..


Ognjen Radivojević povodom albuma koji je od juče u prodaji

Etno je autentični otpor globalizmu

U modi je kućna radinost, svi tonovi izlaze iz kompjutera, a onda se ukrajaju u pesme. "U tebi kad me ima" je ..

Iako se u medijima pojavio spot za pesmu "Pevaj", prvi album Ognjena Radivojevića u prodaji je od juče i zove se "U tebi kad ..


Mirjana Bobić-Mojsilović, novinar i pisac, o svom novom romanu "Tvoj sam"

Lakše je pisati nego živeti

Nerviraju me oni koji literaturu dele na mušku i žensku, na testosteronsku i progesteronsku. Literatura se deli na dobru i lošu, na onu koju čitate u dahu i na onu ..

Mirjana Bobić-Mojsilović poslednjih nekoliko godina slovi za jednog od najčitanijih domaćih pisaca. NJeni romani, gotovo po pravilu, prisutni su na svim bestseler listama. NJene knjige se sa uspehom prevode u Francuskoj. Posle serije ljubavnih romana koji su je ..


Svetski dan invalida obeležavaju danas hendikepirani širom Srbije

Prepušteni sami sebi

Mali broj invalida u Srbiji studira ili radi, većina zgrada im je nepristupačna, muku muče i sa prevozom do škole, odnosno posla, a suočeni su i sa nerazumevanjem i odbijanjem sredine

BEOGRAD - U Srbiji živi oko 700.000 invalida, od toga 200.000 u glavnom gradu. Slepi i slabovidi, distrofičari, paraplegičari.. 


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange