GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 01. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

Zdravstveno stanje lidera SRS Vojislava Šešelja kritično

U pitanju su dani?

Mirčić:On je kidnapovan iz zatvora i mi realno strepimo za njegov život.
Milenov: Šešelj je imao sve mogućnosti da postupa u skladu s pravilima Tribunala, ali on je svojim postupanjem vređao stranke u postupku i odavao poverljive informacije neovlašćenim licima.
Nikolić: Nikom u Srbiji neće biti lako posle eventualne smrti Šešelja

BEOGRAD - Vojislav Šešelj je potpuno izolovan, nema nikakvu komunikaciju ni sa kim i od prekjuče od 17 časova ne uzima ni ..


Vojska Srbije juče je dobila novu elitnu jedinicu

Formirana Garda

Brigadnu zastavu komandantu Garde pukovniku Goranu Radovanoviću uručio je predsednik Srbije Boris Tadić

Vojska Srbije juče je dobila Gardu. Na početku svečanosti u kasarni na Dedinju, pročitana je naredba o formiranju jedinica Garde koju će činiti komanda, komandni vod, vod ..


U Novom Sadu usmrćen Zdravko Negovanović (23)

Mladić ubijen hicem u glavu

Nepoznata osoba prišla je Negovanoviću, koji je stajao na parkingu, preko puta kluba, i pucala mu iz neposredne blizine u glavu. Ubica se zatim izgubio u mraku

NOVI SAD - Zdravko Negovanović (23), poreklom iz Sarajeva sa prebivalištem u Čeneju, ubijen je oko jedan sat iza ponoći, u noći između srede i četvrtka u Bulevaru despota Stefana, ispred broja 6u Novom Sadu, u naselju Liman. Ubistvo se dogodilo preko puta ...


Omladina JAZAS-a štampala album sa samolepljivim sličicama 104 javne ličnosti

"Srpska kurton liga" u borbi protiv side

Ispod karikature Vojislava Koštunice stoji tekst: "Nemojte biti neobavešteni. Kad je sida u pitanju to može da vas košta života". Kod Jočića: "Ne morate obijati trafike da biste dobili kondome - dođite u JAZAS", a ispod Dinkića "I na sidu mora da se plati PDV". Ko sakupi sve "kurtone", dobija 1000. kondoma!

Držeći se stare narodne izreke da se i najotužnija pilula lakše pije uz malo šećera, volonteri JAZAS-a odlučili su da ovogodišnju kampanju povodom 1. decembra, Svetskog ..


Branislav Milinković, ambasador Srbije pri NATO-u, o prijemu u Partnerstvo za mir

Jača pozicija o pitanjima Kosmeta

Posle poziva NATO-a da Srbija postane članica programa Partnerstvo za mir naša zemlja treba da napravi nekoliko koraka, o kojima je za Glas govorio Branislav Milinković, ambasador .. 


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange