GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 29. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

U spektakularnoj akciji policije u nekoliko gradova uhapšeno 17 osoba

Carinici oštetili državu za milione evra

Među uhapšenima su i koordinatori Uprave carina za suzbijanje krijumčarenja. Grupa je robu krijumčarila iz Turske, Bugarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, posle višemesečnog rada, juče u više gradova Srbije uhapsili 17 osoba, radnika Uprave carina i privatnika, pod ..


Albanska zastava na opštini Bujanovac

BUJANOVAC - Grupa od 20-tak albanskih mladića, najverovatnije srednjoškolaca, provalila je juče tačno u podne u kancelariju Nehata Aliua, načelnika odeljenja za javne službe i društvene delatnosti SO Bujanovac i postavila albansku zastavu na terasi opštine, na kojoj se već uobičajeno nalazila srpska zastava već odavno izbledela.Mladići su provalili u Aliuevu kancelariju u ..


Milorad Ulemek i Zvezdan Jovanović suočili se sa Dejanom Milenkovićem

Legija: Bagzi je prostitutka tužilaštva

Tokom suočenja Legija i Jovanović su rekli da je Milenković "naučio pričicu" i da je suočenje vežbao pred ogledalom. Jovanovićsvedoka saradnika nazvao ..

BEOGRAD - Iskaz svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija u Specijalnom sudu, završen je juče njegovim suočenjem sa četvoricom optuženih - Miloradom Ulemekom Legijom, Zvezdanom Jovanovićem Zvekijem, Željkom Tojagom Žmigijem i Branislavom ..


Politički vrh krio Mladića?

BEOGRAD - Penzionisani pukovnik Vojske Jugoslavije, Srboljub Nikolić svedočeći juče na suđenju "Mladićevim jatacima" izjavio je pred većem Drugog opštinskog suda u Beogradu da je haški optuženik general Ratko Mladić do maja 2002. godine legitimno boravio u vojnim objektima i da je za to znao skoro ceo državni vrh, kao i najmanje 500 starešina Vojske. Nikolić je..


Misteriozna smrt u kući u kragujevačkom naselju Erdeč

Ubijena žena, čovek teško ranjen u glavu

Razumenka Minić (49) nađena mrtva u kući svoje sestre, a u istoj prostoriji zatečen je i teško povređeni Simijon Ignjatović (78)

KRAGUJEVAC - Četrdesetdevetogodišnja Razumenka Minić rodom iz sela Grkaje kod Leposavića, ubijena je preksinoć u kući svoje sestre, u Trebevićkoj ulici, u kragujevačkom naselju Erdeč. U istoj prostoriji zatečen je i teško povređeni sedamdesetosmogodišnji Simijon Ignjatović, rodom iz ..


Pobedom nad Japanom 3:0 "plavi" odbojkaši osigurali plasman u polufinale SP

Svetski vrh na dohvat ruke

Izgubili smo dosta energije u ovoj utakmici, ali se nadam da smo ipak sačuvali dovoljno snage za duel s Poljskom, rekao je selektor SCG Igor Kolaković

Osam puta za redom mogu "plavi" odbojkaši. To su dokazali u meču protiv domaćina Svetskog šampionata ..


Direktor Aerodroma i "Dajnkorp" pokušali da nasamare vladu

Kaličanin prihvatio štetan ugovor

Iako bi uložio čak 118 hektara zemlje od najmanje 10,2 miliona evra, Aerodromu bi pripalo samo pet odsto dobiti koju bi kargo centar ostvarivao u prvih pet godina. Aerodrom dozvolio Amerikancima da umesto 21,2 miliona dolara u novo preduzeće unese samo 15.000 dinara

BEOGRAD - Vlada Srbije odobrila je prošle nedelje predlog Aerodroma "Nikola Tesla" za raspisivanje novog tendera za izgradnju kargo centra, pošto je nedavnim odustajanjem "Dajnkorpa" od celog posla prošli tender propao posle dve godine .. 


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange