GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 23. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

Smanjeno učešće i produžen rok za otplatu stambenih kredita

"Kratka" plata i za povoljnije pozajmice

Nacionalna korporacija i banke poboljšale uslove kreditiranja za krov nad glavom, ali većina građana i dalje nema potrebna primanja od, najmanje 500 evra

BEOGRAD - Stambeni krediti za mlađe od 45 godina, koje osigurava Nacionalna korporacija za osiguranje, od pre nekoliko dana su povoljniji jer je produžen rok otplate sa 25 na 30 godina, a učešće za kredit smanjeno je sa 10 na pet odsto. Kumulativna kamata, dakle ona koju ..


Danas saslušanje svedoka saradnika Dejana Milenkovića

Bagzi razotkriva sudije i političare

Advokat Milenkovića kaže da je njegov klijent spreman za svedočenje i da se ne plaši da kaže sve što zna. Spreman je i da se suoči s Legijom i optuženima

BEOGRAD - U sudnici Specijalnog suda u Beogradu, na suđenju optuženima za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića, danas će svedočiti svedok saradnik Dejan Milenković Bagzi. Dugo iščekivano svedočenje "novopečenog" štićenika suda predviđeno je da..


Zasedao Koordinacioni tim za praćenje aerozagađenja u Pančevu

Pančevci se i dalje guše

Zagađivačima iz južne industrijske zone je naloženo da dopune i dorade predloge svojih studija za procenu opasnosti od hemijskih udesa i od zagađivanja

Celodnevno zasedanje Koordinacionog tima za praćenje aerozagađenja u Pančevu završeno je usvajanjem trinaest zaključaka koji bi trebalo da se nađu na prvoj sednici Republičke vlade kao baza za donošenje mera za rešavanje zagađenja vazduha u ovom ..


Mladić silovao staricu

KIKINDA - Pera Ivanov (26) iz Srpskog Krstura silovao je i pretukao Sofiju Momirov (84), meštanku tog sela u novokneževačkoj opštini. Zbog tog nedela počinjenog u ranim jutarnjim satima 21. novembra, Ivanova su operativci Policijske uprave Kikinda i novokneževački policajci uhapsili i sproveli u zrenjaninski istražni zatvor. Kako saopštava policija, on se pod okriljem noći, preskočivši zid, ušunjao na tavan nesrećne starice kako bi nešto ukrao. Kada je ustanovio da nema ništa što bi..


Sukob na parkingu motela "Rado" u naselju Kastrat

U međusobnom obračunu nastradala dvojica

U revolveraškom "dvoboju", ubijeni Miloš Jokanović (46) i Radosav Radosavljević (44), obojica iz Kuršumlije

KURŠUMLIJA - U revolveraškom obračunu pretprošle noći na parkingu motela "Rado", u prigradskom naselju Kastrat kod Kuršumlije, u međusobnoj razmeni vatre stradali su Miloš Jokanović (46) i Radosav Radosavljević (44), obojica iz Kuršumlije. Obračunu, odnosno..


Kuvar Milijan Stojanić o oborenom Ginisovom rekordu u kuvanju poljske čorbe

Čorbuljak od 10.000 litara je "vrh"

U jednom trenutku došlo mi je da odustanem. Nisam mogao više da izdržim, odozdo kulja dim, odozgo para

Novi kulinarski Ginisov rekord za najveću poljsku čorbu na svetu od 10.000 litara postavio je kuvar Milijan Stojanić iz Kosjerića na Međunarodnom sajmu knjiga kulinarstva, koji je održan protekle nedelje u Vroclavu. U pripremanju čorbe za Ginisa učestvovalo je ukupno..


Rezultati istraživanja "Zloupotreba narkotika u Srbiji"

Svaki deseti Srbin probao neku drogu

Najpopularniji narkotik u našoj zemlji je marihuana. Istraživanje je rađeno po standardima Evropske unije, na terenu je korišćen kombinovani metod, a ukupno je ispitano 10.690 osoba od 15 do 59 godina

BEOGRAD - Skoro 11 odsto stanovništva Srbije od 15 do 59 godina probalo je drogu barem jednom u životu, a najpopularniji narkotik u našoj zemlji je marihuana, rezultati su ..


 


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange