GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 21. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

Nastavljaju se predizborna obećanja političara, bez pokrića

I političari mogu da lažu, zar ne?

Ni ova politička kampanja, koja je na početku, ne naznačava neku bitnu promenu na tom planu, i vrlo je teško očekivati da će pred građane izaći s jednom kvalitetnijom ponudom, smatra Darko Marinković, analitičar

BEOGRAD - Novi programi za povećanje zaposlenosti, bolja socijalna i zdravstvena zaštita, suzbijanje kriminala i korupcije... Zvuči poznato? Sve su to obećanja koja političari najčešće daju i kada su na vlasti, ali i kada kao opozicija kritikuju vlast u želji da se nje što pre..


Suvozač poginuo,vozač teško povređen

VALJEVO - Prošle noći, nešto posle 22 sata, na magistralnom putu Valjevo - Beograd, u selu Slovac, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila Biljana Đurić (19), studentkinja iz Barajeva, a teške telesne povrede u vidu preloma lobanje zadobio Zvonko Paravalo (24), automehaničar iz Lazarevca.Do nesreće je došlo kada je vozač BMV-a beogradske registracije..


Nastavljeno suđenje "Mladićevim jatacima"

Stanove koristili za švaleraciju

Izjave optuženih oprečne, a većina njih odbija da odgovara na pitanja tužioca,pogotovo ona neugodna

BEOGRAD - U Palati pravde, u Drugom opštinskom sudu, juče je nastavljeno suđenje optuženima za skrivanje ratnog komandanta Vojske Republike Srpske i najtraženijeg haškog begunca generala Ratka Mladića. Većina optuženih, koji su juče dali svoju ..


Ministarstvo za kapitalne investicije opet podgreva nade vlasnika "crnogoraca"

Ilićev "predlog od 300 evra" štetan za vladu

Ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom koordinira iMinistarstvom finansija, pa pošto su oba imala isti ..

BEOGRAD - I pored toga što dobro zna da je preregistracija vozila sa crnogorskim registarskim oznakama, koja ne ispunjavaju "evro 3" standarde, nezakonita, ministar za kapitalne investicije ..


Zbog pada evra uvozna roba retko pojeftinjuje

BEOGRAD - Od 1. juna do danas evro je pojeftinio za više od deset odsto, pa su se građani ponadali da će za toliko biti niže cene bar uvozne robe. Međutim, samo letimičan pogled na rafove u trgovinama prehrambene robe i hemije, kao i u radnjama obuće i odeće brzo ih ..


Pisac Dušan Cicvara, uz novi roman "Sanja od papira"

Idealna žena je velika laž

Muškarci to treba da shvate da bi je lakše razumeli

Ispred imena Dušana Cicvare, beogradskog književnika mlađe generacije, gotovo po pravilu stoji prefiks "pisac urbane proze". To obeležje stekao je svojim romanima "Itd o Bgd" i "Plemenito đubre", da bi u svom najnovijem romanu "Sanja od papira", koji je nedavno..


 


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange